Close-up Of Succulents On Table On Outdoor Lounge At Restaurant

Harman Kardon

Voor Harman Kardon ontwikkelden we een native app waarmee consumenten de hoogwaardige AV-producten zelf kunnen testen. 

Lees meer
Dutch GP | Sumedia en Events

Dutch GP

De impact van de terugkeer van de Formule 1 op Circuit Zandvoort op de Nederlandse racefan is ongekend. Als trouwe partner van de Heineken Dutch Grand Prix hebben we een razendsnel platform ontwikkeld dat deze #OrangeMadness ook digitaal krachtig overbrengt.

Lees meer
Pegasus | Sumedia en Product

Pegasus

Niets zo uitdagend als het bestormen van een dichtgetimmerde markt. Samen met Pegasus ontwikkelden we een digitale strategie om de gevestigde positie van Gazelle, Sparta en Batavus te doen wankelen.

Lees meer
Louwman Exclusive | Cases Sumedia en Mobility

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is uniek in automotive landschap. Uniek in het aanbod auto’s uit de buitencategorie, maar vooral uniek in het niveau van hospitality naar haar klanten. Op het nieuwe digitale platform worden gebruikers op hun wenken bediend. 

Lees meer
Antea Group | Sumedia

Antea Group

28.000 pagina’s aan informatie, zie daar maar eens logica en structuur in aan te brengen. Voor 8 verschillende landen. Zelden waren de wireframes van een project zo leidend als bij de ontwikkeling van het nieuwe digitale platform van Antea Group. 

Lees meer
SP2022-OOVB-Cuijk-2-HiRes-2

OCS+

Om een passend kantoorconcept te ontwikkelen, werkt OCS+ altijd in co-creatie samen met opdrachtgevers. Een werkwijze die voor 100% aansluit bij de manier waarop wij OCS+ hebben geholpen bij een digitale rebranding.

Lees meer
cardmapr-nl-8h395JCix8g-unsplash

KLM

Het nieuwe KLM blog is een verfrissend inspiratieplatform dat de reiziger en de vliegmaatschappij op passende wijze met elkaar verbindt. Met diverse technische innovaties om informatie direct te koppelen aan het primaire proces van KLM: tickets bestellen.

Lees meer
poldr

POLDR

Marc Poldermans baart als kunstenaar graag opzien met levensgrote interieur objecten. Met een nieuwe merknaam en een ingegraveerd nieuw beeldmerk maakt hij vanaf nu ook internationaal een overtuigend statement.  

Lees meer
Wall Recordings | Sumedia

Wall Recordings

Om de positie als artist development agency in de markt te verstevigen en wereldwijd naamsbekendheid te creëren, was WALL Recordings op zoek naar een revolutionair nieuwe visuele identiteit. 

Lees meer
Voorma & Walch | Sumedia en Dienstverlening

Voorma en Walch

Met 6 grote vestigingen mag Voorma en Walch zich met recht dé makelaar in Het Gooi noemen. Dankzij de sterke nieuwe merkidentiteit en het vernieuwende digitale platform, is het makelaarskantoor klaar om het serviceniveau naar een nóg hoger niveau te tillen. 

Lees meer
Smith Visual | Sumedia

Smit Visual

Een merkpositionering, visuele identiteit en website die klaar zijn voor wereldwijde
verspreiding in meer dan 50 landen.

Lees meer
Dynamis | Sumedia

Dynamis

Dynamis is een overkoepelende serviceorganisatie voor 16 grote makelaarskantoren in Nederland. Met het sterk vernieuwde platform kunnen partners hun dienstverlening én acquisitie aanzienlijk verbeteren. 

Lees meer
image-internet-upscale kopiëren

Brilonline

Op Brilonline.com pas je de nieuwste brillen online waar en wanneer het jou uitkomt. Dat scheelt tijd en is nog leuk ook. Mede mogelijk gemaakt door de ingebouwde digitale paskamer mét Artificial Intelligence.  

Lees meer
drieklomp

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Als makelaar in het absolute topsegment hecht Drieklomp Makelaars & Rentmeesters veel waarde aan schoonheid en detail. Maar de nieuwe website moest daarnaast ook aan alle innovaties en automatisering op het gebied van leadgeneratie voldoen. 

Lees meer
Sumedia en Leisure

Kids Vakantiegids

Waar ga je naartoe als je voor het eerst mét kinderen op vakantie gaat? En hoe zorg je ervoor dat je zelf ook een beetje vakantie hebt. Kids Vakantiegids zoekt het voor je uit. 

 

Lees meer
Sumedia en Publieke Sector

VVMC

Waar vakcentrales als de FNV en CNV wat koud aanvoelen, heeft de VVMC een herkenbare ziel. Het nieuwe kennisplatform is een gastvrije ontmoetingsplek voor de betrokken leden.  

 

Lees meer
SuperFOIL | Sumedia

SuperFOIL

Het product is goed, de ambities zijn groot, de timing kan niet beter. Met een onderscheidende digitale strategie en twee elkaar versterkende e-commerce platforms zijn we hard op weg om samen met SuperFOIL de isolatiemarkt te veroveren.

Lees meer
Bear | Sumedia en Product

Bear

De BEAR Fruit Roll is een gezond tussendoortjes voor kinderen met alleen het goede van fruit. Samen brachten we het product en de slimme, kindvriendelijke website naar 15 landen over de hele wereld. 

 

Lees meer
DLP | Sumedia

DLP

In de Verenigde Staten groeit de investment industrie sneller dan in iedere andere regio. Voor DLP Capital reden voor een grondige rebranding en een nieuw, grensverleggend investors platform.

Lees meer

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Sales
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields