Strategy always meets creativity

Strategische kennis en inzichten worden altijd gecombineerd met vooruitstrevend design en creativiteit om optimale resultaten te behalen. Dat is onze belofte als business development agency. Sumedia is van nature een creatief, design gedreven bureau, maar mede door onze ruime kennis op het vlak van business development en de snelle ontwikkelingen in technologie en data, zijn we tegenwoordig een stevige partner die vooruitstrevende organisaties ondersteunt bij transformatie en duurzame groei. Daarbij ligt de focus voor 100% op digital.

Met ruim 40 professionals werken we iedere dag samen om datagedreven inzichten uit de markt te koppelen aan vooruitstrevend design en onderscheidende technologie. Daarmee bieden we opdrachtgevers de kennis, ervaring en expertise om razendsnel nieuwe producten, diensten of oplossingen op de markt te brengen en de concurrentie altijd een stap voor te blijven.

Ons verhaal

Sumedia is een business development agency waar ontwikkeling, ontplooiing en creativiteit in alles wordt gekoesterd en ontwikkeld. En wij zetten daarbij altijd onze kennis, expertisen en ervaring in om ons doel te bereiken en groei en vooruitgang te bewerkstelligen. Door het voortdurend delen van waardevolle kennis, het stellen van kritische vragen en het vinden en beantwoorden van de vraag achter de vraag, maken wij die ervaring en groei mogelijk.

Hierin worden wij gemotiveerd door een sterke behoefte aan autonomie en vinden we plezier in leren voor ons eigen bestwil. Omdat het ons in staat stelt om onze opdrachtgevers en onszelf te onderscheiden van de massa en objectief te blijven.

Ons hechte team van ervaren digitale experts (medior en senior) vormt samen een krachtig netwerk van professionals dat anderen inspireert, maar doelstellingen van opdrachtgevers altijd als uitgangspunt neemt voor de koers die we samen bepalen. Door verschillende perspectieven te benutten en ervan te leren, zijn we in staat hoogwaardige en onderscheidende dienstverlening aan onze opdrachtgevers te bieden.

Onze waarden

Bij Sumedia staan onze kernwaarden competentie, moed en verantwoordelijkheid centraal. We investeren veel tijd in het verwerven van competentie door middel van opleidingen, zelfstudie en begeleiding, zodat we met vertrouwen en zelfvertrouwen (nieuwe) situaties aan kunnen gaan. We willen mensen inspireren om moedige stappen te zetten en hun dromen te verwezenlijken. Verantwoordelijkheid stelt ons in staat om op een ethische manier te opereren en een veilige, productieve en prettige werkomgeving te creëren. Al deze waarden helpen ons om innovatieve oplossingen te vinden, problemen op te lossen, nieuwe kennis aan te leren en te groeien, zodat we onze doelen kunnen bereiken.

 


Energiek, enthousiast, klaar om te gaan en om het beste uit jezelf en elkaar te halen.


 

Doelgericht, slim en opgewekt zijn onze merkwaarden, waarmee we onze mensen in staat stellen om het beste uit zichzelf, elkaar en onze opdrachtgevers te halen. Doelgericht betekent dat we ons richten op wat we willen bereiken en de energie en middelen die we daarvoor inzetten. Slimheid staat bij ons voor het vermogen om snel te leren, creatief te denken en scherpzinnige oplossingen te bedenken. En dat gecombineerd met energiek, enthousiast, klaar om te gaan en om het beste uit jezelf en elkaar te halen maakt dat wij met een frisse blik openstaan voor nieuwe ervaringen en uitdagingen, leergierig zijn en een sterk verlangen om te groeien en te ontwikkelen hebben.

Carriëre

Werken bij Sumedia

Herken jij je in onze merkwaarden? En wil je graag werken voor een volwassen agency waar we alleen werken aan de duurzame groei van onze mooie opdrachtgevers? Dan weten we zeker dat we een plek voor je hebben, of je vacature er nu tussen staat of niet.

Via onze Calendly module kun je direct een vrijblijvende kennismaking met onze HR & Recruitment Manager Lisanne inplannen. 

DSC09167

Onze cultuur

Onze purpose ‘Step into your greatness’ en onze belofte ‘Strategy always meets creativity’ liggen ten grondslag aan onze cultuur. Dat vraagt om een bepaalde basishouding en omgeving die groei en menselijkheid bevordert. We staan open voor verschillen en hebben een open communicatie die ons helpt om samen te werken en een goede werkomgeving te creëren. We moedigen mensen aan om hun ideeën en meningen te delen, omdat we geloven dat we zo allemaal kunnen leren, groeien en innoveren.

Over Sumedia

“Door mijn strategische kennis van data en marketing in te zetten, help ik onze klanten bij het vinden van nieuwe kansen in de markt en binnen hun digitale kanalen.”

Jesse de Haardt

Marketing data analist
DSC08311

“Ik werk bij Sumedia om met een opgewekte en professionele club klanten te kunnen helpen met hun digitale wensen, ambitie en doelstellingen. En daarbij de verwachtingen altijd te overtreffen.”

Ellen Janssen

Accountmanager

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

De klantrelatie staat bij ons met stip op één. Daarom hebben we met veel van onze klanten al jaren een aangename en duurzame samenwerking.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo Bear
Logo Dutch GP
Logo Dynamis
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Oei, ik groei
Logo Somerset Capital Partners
Logo Open Makelaars
Logo Pegasus
Logo Wonder Weeks
Logo Zelfstroom
Logo NAKD
2501px-Harman_Kardon
asics
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan