Marketing performance

Om een meerwaarde te creëren voor de lange termijn en een duurzame groei te kunnen realiseren voor onze klanten, ontwikkelen we een passende digitale strategie die de doelgroep in alle fases van de customer journey raakt middels verschillende communicatiekanalen. We ontwikkelen brandingcampagnes die we onder andere via advertentiecampagnes op zoekmachines, social media en e-mailmarketing uitzetten. Zo creëren we een krachtig merkimago en vergroten we de naamsbekendheid. Door data-gedreven en performance gerichte campagnes te ontwikkelen focussen we daarnaast op het behalen van direct meetbare resultaten, zoals het verhogen van het aantal bezoekers, het verhogen van de omzet of het genereren van kwalitatieve leads. Hierbij is het doel om de return on investment (ROI) van marketinginspanningen te maximaliseren. Met deze performance gerichte marketing campagnes boeken we direct resultaat.

In het kort – Marketing performance

Nieuwe trends, technieken en ontwikkelingen in de industrie én de sector van onze klanten worden voortdurend getest en toegepast. Voor een 360º aanpak zetten we verschillende communicatiekanalen in als SEA, SEO, Social Media Marketing, E-mailmarketing en Marketing Automation. Via deze verschillende marketingkanalen bereiken we de doelgroep in verschillende fases van de customer journey. Door te meten, te analyseren en conversie-gericht te optimaliseren brengen we continu nieuwe kansen in kaart en spelen we hierop in, voor een optimaal resultaat.

Klaar voor een goed gesprek?

Bel ons of laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Start een bel-mij-terug-verzoek (0) 26 30 200 23

Marketing performance

Branding en performance marketing campagnes overlappen en versterken elkaar. Een sterke branding kan bijdragen aan de effectiviteit van performance marketingcampagnes, omdat een bekend merk meer vertrouwen wekt bij de consument. Omgekeerd ondersteunen performance campagnes bij het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van de merkbekendheid. Middels deze 360º aanpak boeken we maximaal online succes voor ambitieuze merken.

Digitale Strategie Audits

Elk marketingkanaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is belangrijk om een combinatie van de juiste kanalen te kiezen op basis van de doelgroep, het budget en de doelstellingen. Onze Digitale Strategische aanpak start met een grondige nulmeting. Een analyse waarbij we de markt en concurrentie analyseren om kansen te identificeren en het groeipotentieel bloot te leggen. Vervolgens analyseren we de verschillende digitale communicatiekanalen; de website, social media, e-mail, advertentiecampagnes en automation.

Het uitvoeren van een Digitale Strategie Audit met onze Scale Up Methodiek brengt jou als klant in staat om je digitale aanwezigheid te optimaliseren en kansen te benutten om de potentiële doelgroep te bereiken deze om te zetten naar converterende klanten.

Project

Teamleiders

Project

Pegasus

Project

Louwman Exclusive

Project

Beumer

Expertises

Performance marketing
Performance marketing
SEO
Socialmedia
email marketing
Marketing automation
Content
SEA

Resultaten van onze methodiek

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Maak kennis met bedrijven die gebruik maken van onze maatwerk oplossingen.

Waardevolle momenten creëren

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze oplossingen. Daarvoor krijgen we erkenning en worden we geprezen door diverse instanties.

Jouw wens, onze aanpak

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze expertises.

Onze partners

Waar we dagelijks mee samenwerken

Contact sales

Het team staat al klaar

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

Ontdek expertises

Wij nemen graag contact op

Weten wat wij voor je organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op! Bel-mij-terug verzoek

Ontdek platform op maat

Wij vertellen je er alles over platformen.

merkidentiteti en positionering

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields