Met ruim 3,5 miljard zoekopdrachten iedere dag, is Google hét platform om als organisatie zichtbaar te zijn. Met Google Ads kun je je bedrijf effectief onder de aandacht brengen van potentiële klanten. De grote diversiteit aan campagnes maakt het mogelijk je doelgroep op het juiste moment te bereiken met de juiste boodschap én in de juiste vorm. Door slimme targeting en het voortdurend testen en optimaliseren van je campagnes, kun je je ROI verhogen en je bedrijf duurzaam laten groeien met behulp van Google Ads. Ons team van Marketing Data Analisten en SEA-specialisten helpt je graag om het maximale rendement te halen uit jouw campagnes. Zo verzorgen, vergroten en behouden we als ervaren advertising agency jouw online zichtbaarheid.

In het kort


 • Google Ads (voorheen AdWords) is het advertentienetwerk van Google waar je tegen betaling je zichtbaarheid kunt vergroten onder je doelgroep.
 • Waar Google Ads vroeger enkel draaide om zoekadvertenties, is er nu keuze uit 9 verschillende soorten campagnes.
 • Het beheer van Google Ads vereist veel specialistische kennis en expertise op het vlak van marketing en data.
 • Google Ads is bij Sumedia, als bekwaam advertising agency, altijd onderdeel van een geïntegreerde strategie: onze integrale methodiek om organisaties duurzaam te laten groeien.
DSC01109-2

Jesse de HaardtMarketing Data Analist

“Google Ads ontwikkelt zich voortdurend, waardoor er continu nieuwe, intelligente functionaliteiten bijkomen. Functionaliteiten die het mogelijk maken campagnes nog effectiever in te richten, maar vooral ook optimaal gebruik te maken van de learnings die Google aanbiedt om jouw campagnes optimaal te laten renderen.”

Jesse de HaardtMarketing Data Analist

Voor iedere doelgroep een geschikte campagne

Waar Google Ads (voorheen AdWords) vroeger enkel draaide om zoekadvertenties, ligt er nu een breed scala aan mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Afhankelijk van je product, dienst en doelstellingen, kun je kiezen voor een (of meerdere) van deze campagnes:

 • Zoekcampagne; overtuigende tekstadvertenties in het zoeknetwerk.
 • Display Ads campagne; visuele advertenties zichtbaar op miljoenen websites, apps en op YouTube.
 • Videocampagne; videoadvertenties op YouTube en andere streamingdiensten.
 • App-campagne; download en in-app aankoop promoties op verschillende websites.
 • Lokale campagne; online advertenties om mensen naar je fysieke winkel te trekken.
 • Smart campagne; geoptimaliseerde campagnes samengesteld door Google.
 • Performance Max campagne; nieuwe performance campagne voor maximale conversie.
 • Discovery campagne; geautomatiseerde campagne om visuele advertenties bij een grote doelgroep onder de aandacht te brengen.
 • Shopping campagne; visueel aantrekkelijke productaanbiedingen voor E-commerce platforms.

 


De voortgang en resultaten van de verschillende Google Ads-campagnes maken we altijd realtime inzichtelijk in een Google Dashboard en zijn zo te allen tijde voor de opdrachtgever inzichtelijk.


 

Data-analyses en beheer van campagnes

Het beheren van Google Ads campagnes vereist de nodige kennis en expertise op het vlak van data-analyse en budgetbeheer. Gerichte campagnes omvatten onder meer marktonderzoek, doelgroeponderzoek, concurrentieanalyse, zoekwoordonderzoek en optimalisatie van biedingen en advertenties.

Bovendien kun je met de voorspellende gave van Google Ads zeer nauwkeurige berekeningen doen over het aantal leads dat je genereert bij een bepaald budget. Als ervaren advertising agency adviseren we opdrachtgevers altijd proactief en op basis van een heldere business case over een verstandig advertentiebudget per campagne.

Duurzaam groeien met Google Ads

Als business development agency beschikken wij over meerdere ervaren SEA-specialisten die jou ondersteunen met kennis en je helpen bij het opzetten en beheren van campagnes. Maar ook wij blijven onszelf ontwikkelen. Zo schuiven we iedere maand bij Google aan om met een Google Ads consultant nieuwe features en nieuwe campagnetypen te bespreken.

Wil je meer bezoekers naar je website trekken, meer leads genereren en uiteindelijk meer omzet en groei realiseren voor je bedrijf? Dan is Google Ads een onmisbaar platform om mee te starten. Maak een vrijblijvende afspraak, onze SEA specialisten kijken graag met je mee.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields