Iedere dag maken we gebruik van zoekmachines als Google of Bing om te zoeken naar informatie die voor ons op dat moment relevant is. Aan de hand van een zoekwoord of groep zoekwoorden tonen zoekmachines de meest relevante pagina’s om onze vraag te beantwoorden. Wil je dat jouw platform, dienst of product gevonden wordt, oftewel wil je hoger in Google komen? Dan is het cruciaal dat je zo goed mogelijk zichtbaar bent in de zoekresultaten, het liefst bovenaan. Om dit te bereiken is een goede SEO strategie, ontwikkeld door een ervaren SEO agency, cruciaal.

In het kort


  • SEO, search engine optimalisatie ook wel zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands, is gericht op het verbeteren van de organische vindbaarheid en zichtbaarheid van websites in zoekmachines zoals Google.
  • Search engine optimalisatie bestaat uit drie verschillende pijlers; Techniek, Content en Autoriteit.
  • Als SEO agency maken we gebruik van verschillende SEO strategieën, startende met een zoekwoordonderzoek, on-page optimalisatie, verschillende contentstrategieën en linkbuilding.
  • SEO marketing is een continu proces van optimaliseren, testen en opnieuw aanpassen.
SEO marketing

Dieuwertje SpijkerAllround Marketeer

“SEO marketing is een continu proces van optimaliseren, testen en opnieuw aanpassen.”

Dieuwertje SpijkerAllround Marketeer

Zoekmachineoptimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie en is het proces van het optimaliseren van digitale platformen om de organische vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Door verschillende technieken en expertises binnen SEO marketing toe te passen verbeteren we de zichtbaarheid en vindbaarheid van websites. Drie pijlers zijn de basis voor optimale organische vindbaarheid; Techniek, Content en Autoriteit.

 

Techniek

De pijler Techniek focust zich op alle technische aspecten die mede bepalen hoe de rangschikking van een zoekmachine tot stand komt. Een technisch goed platform bevordert de indexatie en vormt daarmee de basis voor SEO succes. Een snel en intuïtief platform zorgt enerzijds voor optimale gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker en is anderzijds een directe ranking factor voor zoekmachines. 

 

Content

In hoeverre sluit de inhoud van de website aan bij het zoekgedrag van (potentiële) klanten? Deze vraag staat centraal bij de pijler ‘Content’. Wil je je website SEO optimaliseren, dan is dit een noodzakelijk onderdeel om goed te scoren in de zoekresultaten op de gewenste zoektermen. Het bepalen van focus zoektermen op basis van een uitgebreid zoekwoordonderzoek is de eerste stap om de content af te stemmen op het zoekgedrag. We passen verschillende (on-page) content strategieën toe om de content op het zoekgedrag van de doelgroep aan te laten sluiten. 

 

Autoriteit

De autoriteit van een domein bepaalt het aanzien dat een website geniet bij Google. Wanneer de techniek van de website goed is en de content relevant bevonden wordt, dan groeit de autoriteit van het platform mee en rankt je website hoger in Google. Middels linkbuilding kan dit proces, website SEO optimaliseren, door een ervaren SEO agency verder verbeterd worden. 

Continu optimaliseren

SEO marketing is een continu proces van optimaliseren, testen en opnieuw aanpassen. Eenmaal op de eerste pagina van de zoekresultaten beland, dan is het behouden van dit voordeel ten opzichte van de concurrentie van groot belang. We sturen actief bij en monitoren continu de prestaties van onze SEO inspanningen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website hoger in Google rankt en beter vindbaar wordt.

 


Onze aanpak is gericht op het behalen van resultaten.


 

Als Sumedia zijn wij gespecialiseerd in SEO marketing en kunnen wij als SEO specialist jouw bedrijf helpen om online beter vindbaar te zijn en meer conversies te realiseren.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields