Een optimale wijze voor het samen brengen van klant en leverancier (of vraag en aanbod) is de realisatie van een online platform. De realisatie van een platform brengt geheel andere expertises met zich mee omdat dit gebaseerd is op een ander business model. Middels onze integrale methodiek zijn onze experts in staat om je te helpen van strategie tot concept en realisatie tot implementatie.

In het kort


  • We ondersteunen je bij de volledige platformstrategie.
  • Integratie met andere relevante systemen uit de infrastructuur.
  • Contentplatforms, affiliate platforms, vacatureplatforms en commerce platforms.
  • User test, datamigratie en acceptatietesten.
DSC08290

Aart AalbersLead Back-end Development

“Bij Sumedia hebben we ruime ervaring met grote diversiteit in platforms. Ieder platform met een ander business model en daarmee specifiek ingerichte doelprocessen.”

Aart AalbersLead Back-end Development

Infrastructuur

Als Sumedia begrijpen we dat een goed platform essentieel is voor het succes van elke online onderneming. We bieden daarom een dienst aan voor Platform Strategie, waarbij we ons richten op het ontwikkelen van een op maat gemaakt platform voor onze klanten. We werken met zowel PHP open source als No-Code platforms om onze klanten de beste oplossing te bieden die past bij hun specifieke behoeften en budget.

Met onze diepgaande kennis van deze platforms, zijn we in staat om een ​​schaalbaar en betrouwbaar platform te ontwikkelen dat kan groeien met de behoeften van onze klanten. Ons proces begint met een grondige analyse van de zakelijke behoeften van onze klanten en hun doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we een platformstrategie op maat die is gericht op het bereiken van hun specifieke doelen en het maximaliseren van hun online succes.

 


Integratie met andere relevante systemen uit de infrastructuur.


Een dergelijk traject omvat niet alleen de ontwikkeling van het platform zelf, maar ook de integratie met andere relevante systemen en de ontwikkeling van aangepaste functionaliteit om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. We zorgen er ook voor dat het platform veilig en gemakkelijk te gebruiken is voor zowel de klant als hun klanten. Kortom de ideale oplossing voor elke online onderneming die een krachtig en betrouwbaar platform nodig heeft om hun bedrijf te laten groeien en hun online aanwezigheid te versterken.

Onze experts hebben ruime ervaring met grote diversiteit in platforms. Ieder platform met een ander business model en daarmee specifiek ingerichte doelprocessen. Deze doelprocessen worden o.a. via GTM gevisualiseerd in dashboards van Google datastudio’s zodat je realtime inzicht kan krijgen in de performance van het platform. Daarnaast kunnen we de tools realiseren om meetbare resultaten (clicks, views, downloads en sales) te kunnen delen met verschillende partners en stakeholders.

Het proces dat binnen Sumedia gehanteerd wordt voor de realisatie van een optimaal platform bevat tevens de uitvoering van user tests, ondersteuning bij data migratie en verschillende acceptatietesten. Op deze wijze ben je verzekerd van een totale ontzorging en een onderbouwd resultaat gefundeerd op kwaliteit en stabiliteit.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields