Samen met OCS+ hebben we niet alleen ons kantoor gerestyled, maar hebben we ook een warm en sfeervol ‘hotelgevoel’ proberen te creëren, weg van het traditionele kantoorconcept. En met trots kunnen we zeggen wat ons betreft: missie geslaagd.

Ons vernieuwde kantoor

Kom binnen en laat je meenemen door de gastvrije ambiance van ons vernieuwde kantoor. Geen kilte van bureaus en koude vergaderruimtes, maar een uitnodigende atmosfeer waarin creativiteit en kwaliteit elkaar aanvullen. Het nieuwe work-café nodigt uit voor informele ontmoetingen en creatieve brainstormsessies, terwijl de diverse vergaderruimtes zijn ontworpen voor inspirerende gesprekken.
Elke hoek van ons kantoor ademt warmte en comfort, mede dankzij de expertise van OCS+.
Transformatie van ons kantoor

Robert van WoudenbergLead Product Owner

”We zijn ontzettend trots op onze diverse akoestische ruimtes van Framery bieden de perfecte oase voor geconcentreerd werk zonder afleiding. Het voelt alsof je in een cocon zit, maar dan met alle benodigde faciliteiten en luchtverfrissing voor een productieve werkdag.”

 

Robert van WoudenbergLead Product Owner

Akoestische ruimtes

We zijn ontzettend trots op onze diverse akoestische ruimtes van Framery bieden de perfecte oase voor geconcentreerd werk zonder afleiding. Het voelt alsof je in een cocon zit, maar dan met alle benodigde faciliteiten en luchtverfrissing voor een productieve werkdag.

Bij Sumedia streven we niet alleen naar succes voor onze opdrachtgevers, maar ook naar het welzijn van onze medewerkers. Dus kom binnen, voel je thuis, en geniet van de fijne sfeer die ons vernieuwde kantoor te bieden heeft.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields