Ctac Group, een vooraanstaande leverancier van technologie oplossingen, heeft altijd gestreefd naar het realiseren van de zakelijke ambities van hun klanten door middel van innovatieve technologieën. In hun voortdurende inspanningen om voorop te blijven lopen in een snel veranderend digitaal landschap, hebben ze samengewerkt met Sumedia, om hun online aanwezigheid te vernieuwen en te optimaliseren.

In het kort:


  • De uitdaging
  • Digitaal transformatieproject
  • Resultaten

Uitdaging

Als business enablers begreep Ctac het belang van een krachtige en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid om hun klanten effectief te bedienen.

In samenwerking met Sumedia stonden ze voor de uitdaging om een nieuwe website te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook naadloos aansloot bij de behoeften van hun diverse klantenbestand en het brede scala aan oplossingen van Ctac effectief zou presenteren.

DSC00823

LarsGroenewald

”Het uiteindelijke logo, modern en tijdloos, straalt de kernwaarden van innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid uit.”

LarsGroenewald

Oplossing

De samenwerking tussen Ctac en Sumedia resulteerde in een uitgebreid digitaal transformatieproject waarbij de expertise van beide partijen werd gecombineerd. Door nauw samen te werken met het interne team van Ctac, analyseerde we samen grondig de behoeften en verwachtingen van de doelgroep.

 

Sumedia implementeerde een perfect passend content management systeem (CMS) waarmee Ctac eenvoudig nieuwe inhoud kon toevoegen, bewerken en beheren.

 

De website werd verrijkt met diverse elementen, zoals video’s en animaties, om de boodschap van Ctac op een dynamische en overtuigende manier over te brengen. Door de nauwe samenwerking tussen Ctac en Sumedia werd ervoor gezorgd dat de website niet alleen door de door hen aangeleverde huisstijl visueel aantrekkelijk was, maar ook volledig functioneel en gebruiksvriendelijk.

Resultaten

Het resultaat van de plezierige samenwerking tussen Ctac en Sumedia werd goed ontvangen door zowel klanten als stakeholders. De vernieuwde website gaat bijdragen tot een verbeterde gebruikerservaring en een verhoogde betrokkenheid van bezoekers.

 

Door te investeren in digitale transformatie heeft Ctac niet alleen hun eigen bedrijf toekomstbestendiger gemaakt, maar ook hun klanten geholpen om succesvol te handelen in een steeds veranderend zakelijk landschap. De succesvolle samenwerking tussen Ctac en Sumedia illustreert het belang van partnerschappen en samenwerking in het realiseren van digitale ambities.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields