Sumedia heeft het genoegen gehad om voor DVP Group een experience website te realiseren. DVP Group, ook bekend als De Vries & Partners, is een bureau voor experientiële marketing en evenementen met meer dan 30 jaar internationale ervaring in meer dan 50 steden wereldwijd. Hun strategische en creatieve geesten werken samen om concepten te ontwikkelen die tot leven worden gebracht via verschillende podia voor ’s werelds toonaangevende premiummerken.

In het kort:


DSC02830

Jarl RoelofsenDigital Designer

”We hebben een volledig klantgerichte website gerealiseerd die niet alleen de boodschap van DVP Group overbrengt, maar ook de gebruikers een meeslepende ervaring biedt.”

Jarl RoelofsenDigital Designer

Inzichten

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de website hebben we diverse merkidentiteit sessies gehouden om een diepgaand inzicht te krijgen in de kernwaarden en de identiteit van DVP Group. Vervolgens hebben we een volledig klantgerichte experience website gerealiseerd die niet alleen de boodschap van DVP Group overbrengt, maar ook de gebruikers een meeslepende ervaring biedt.

Resultaat

Het was een waar genoegen om met DVP Group samen te werken. Hun bedrijfscultuur is inspirerend en hun toewijding aan excellentie is duidelijk in elke stap van het proces. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe propositie en online aanwezigheid via deze prachtige website DVP Group veel succes en business zullen brengen in de toekomst.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields