Sumedia is een vooraanstaande digitale partner in de Nederlandse entertainmentindustrie. Met jarenlange ervaring hebben we een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van enkele van de meest betoverende musicals, evenementen en producties in het land.

Digitale partner in elke fase

Onze rol als digitale partner is duidelijk te zien in elke fase van een productie. Neem bijvoorbeeld de recente lofzang op het leven van Rob de Nijs en de internationale sensatie Sister Act, die momenteel in Nederland te zien is. Dankzij onze digitale expertise hebben we deze iconische producties rechtstreeks naar een breed digitaal publiek kunnen brengen.

Maar onze expertise reikt verder dan alleen theater. We hebben nauw samengewerkt met vooraanstaande namen zoals Iris van de Ende, waarbij we event designs en marketingwebsites hebben gecreëerd die niet alleen de essentie van het theater vastleggen, maar ook doeltreffende conversiestatistieken laten zien.

Digitale partner in de Nederlandse entertainmentindustrie

Robert van WoudenbergLead Product Owner

”Onze expertise wordt ook ingezet bij grote muziekproducties zoals Holland zingt Hazes en zelfs bij het allergrootste sportevenement in Nederland, de Formule 1.”

 

Robert van WoudenbergLead Product Owner

Expertises

Daarnaast hebben we onze digitale kennis toegepast bij diverse andere projecten, variërend van de Koning van Amsterdam Maup Caransa tot de aangrijpende musical over prinses Diana; Diana & Sons. Maar we stoppen niet bij het theater! Onze expertise wordt ook ingezet bij grote muziekproducties zoals Holland zingt Hazes en zelfs bij het allergrootste sportevenement in Nederland, de Formule 1.

 

Wij staan voor je klaar

Bij Sumedia zijn we ontzettend trots op onze samenwerkingen en vinden we het geweldig om onze ervaring en kennis te delen. Of je nu een evenement organiseert en advies nodig hebt over ticketverkoop en best practices, of op zoek bent naar een digitale partner die je productie naar nieuwe hoogten kan tillen, wij staan klaar om te helpen!

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields