Art Direction is een integraal onderdeel van elk creatief Sumedia project. Het betreft het visualiseren, plannen en uitvoeren van het algehele uiterlijk en gevoel van een project, van de kleuren en lettertypen tot de styling van de afbeeldingen en opmaak. Onze art directors hebben een scherp oog voor detail en een begrip van de elementen van ontwerp, evenals een brede kennis van het doelpubliek van het project.

In het kort


 

  • Art direction betreft het visualiseren, plannen en uitvoeren van het algehele uiterlijk en gevoel van een project, van de kleuren en lettertypen tot de styling van de afbeeldingen en opmaak.
  • Onze art directors hebben een sterk gevoel voor esthetiek en hebben een artistieke visie, evenals de vaardigheid om nauw samen te werken met andere creatieve teams om de visie tot leven te brengen.
  • Diepgaande kennis van het doelpubliek van het merk en hoe we op effectieve wijze de boodschap aan hen kunnen overbrengen op een visueel aantrekkelijke manier.
  • Onze specialisten brengen art direction naar een hoger niveau door de expertise en kennis van ons team samen te brengen met de toegevoegde waarde van onze samenwerkende aanpak van het creatieve proces.

.

DSC00950

Ferdinand LamLead Creative

“Of het nu een film, een campagne, een website of een digital design is, art direction speelt bij Sumedia altijd een sleutelrol in het creëren van een betrokken, onvergetelijke ervaring voor publiek.”

Ferdinand LamLead Creative

Art direction speelt altijd een sleutelrol

Om succesvol te zijn, hebben onze art directors een sterk gevoel voor esthetiek en hebben zij een artistieke visie, evenals de vaardigheid om nauw samen te werken met andere creatieve teams om de visie tot leven te brengen. Of het nu een film, een campagne, een website of een digital design is, art direction speelt bij Sumedia altijd een sleutelrol in het creëren van een betrokken, onvergetelijke ervaring voor publiek.

 


Effectieve art direction staat voor expertise en kennis in een breed scala aan onderwerpen


 

Bij ons staat effectieve art direction voor expertise en kennis in een breed scala aan onderwerpen. Dit omvat een sterk begrip van het creatieve proces, van concept tot voltooiing, evenals kennis van de laatste trends op het gebied van ontwerp en technologie. Bovendien beschikken onze art directors over een diepgaande kennis van het doelpubliek van het merk en hoe zij op effectieve wijze het boodschap aan hen kunnen overbrengen op een visueel aantrekkelijke manier.

Visueel verbluffend

Als business development agency brengen we art direction naar een hoger niveau door de expertise en kennis van ons team samen te brengen met de toegevoegde waarde van onze samenwerkende aanpak van het creatieve proces. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat hun visie tot leven wordt gebracht op een manier die aansluit bij hun algehele merkverhaal, terwijl we ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwerpen en technologieën. Door onze collectieve ervaring en expertise in te zetten, creëren we art direction die visueel verbluffend is en effectief is in het bereiken van het bedoelde publiek.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31
logo1

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields