Desktop publishing (DTP) is een opmaak specialisme om snel en gemakkelijk professioneel ogende documenten en publicaties te maken, zoals nieuwsbrieven, brochures en flyers te maken met tekst, afbeeldingen, foto’s en andere elementen. Onze DTP’ers leveren hoogwaardige documenten die gemakkelijk geprint of digitaal gedistribueerd kunnen worden en helpt je uiteindelijk tijd en geld te besparen terwijl professioneel ogende documenten en publicaties worden opgemaakt.

In het kort


 

  • Desktop publishing (DTP) is een opmaak specialisme om snel en gemakkelijk professioneel ogende documenten en publicaties te maken.
  • Onze DTP’ers leveren hoogwaardige documenten die gemakkelijk geprint of digitaal gedistribueerd kunnen worden en helpt je uiteindelijk tijd en geld te besparen.
  • Onze dtp-ers hebben niet alleen de technische expertise, maar ook het creatieve oog om prachtige documenten en publicaties te ontwerpen.
  • Snel problemen oplossen die kunnen ontstaan bij het maken van documenten, zodat projecten op tijd en binnen budget worden voltooid.
DSC08198

Sven MeijerDigital Designer

“Als DTP’ers leveren we hoogwaardige documenten die gemakkelijk geprint of digitaal gedistribueerd kunnen worden en waarmee je in korte tijd een groot publiek kunt bereiken.”

Sven MeijerDigital Designer

Toegevoegde waarde

De Sumedia desktop publishing (DTP) specialisten hebben niet alleen de technische expertise, maar ook het creatieve oog om prachtige documenten en publicaties te ontwerpen. Ons team voegt waarde toe door de tijd te nemen om de individuele behoeften en doelen van onze klanten te begrijpen en vervolgens hun documenten en publicaties aan te passen.

 


Niet alleen de technische expertise, maar ook het creatieve oog om prachtige documenten en publicaties te ontwerpen.


Onze specialisten zijn zeer vaardig in desktop publishing (DTP). Met hun kennis en ervaring in het vak kunnen ze de nieuwste software en ontwerp programmatuur gebruiken om snel en gemakkelijk professionele documenten, publicaties en materialen te maken. Sumedia dtp-ers begrijpen hoe ze hoogwaardige documenten kunnen maken die geprint of digitaal gedistribueerd kunnen worden.

Besparen en aantrekkelijke materialen produceren

Met onze dtp-kennis kunnen onze specialisten organisaties helpen tijd en geld te besparen terwijl we aantrekkelijke materialen produceren.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31
logo1

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields