E-commerce platforms zijn er in alle soorten en maten. Binnen Sumedia hebben we ruime ervaring met het realiseren van webshops op verschillende soorten e-commerce platforms. Van open source tot 100% maatwerk. Het belangrijkste voor onze opdrachtgevers is dat de focus binnen de gehele klantreis ligt op flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en conversie. Gerealiseerd op de juiste digitale infrastructuur en geïntegreerd met alle primaire bedrijfsprocessen. Met andere woorden: een e-commerce platform dat voor je werkt en jou de omzet oplevert die je met de webshop poogt te behalen.

In het kort


  • Voor iedere webshop het juiste technische fundament. We hebben ruime ervaring met zowel Open Source als Maatwerk.
  • Een maximale focus op de user experience voor iedere potentiële klant.
  • Het automatiseren van processen. Van portals (mijn omgeving) tot API koppelingen.
  • Onze integrale methodiek visualiseert de mogelijke groeipaden.
DSC08290

Aart AalbersLead Back-end Development

“Binnen webshops zijn wij in staat onderscheidend vermogen naar voren te brengen dat verder gaat dan enkel de prijs. Onze experts weten zowel binnen een B2C als B2B of een combinatie hiervan het maximale resultaat te behalen.”

Aart AalbersLead Back-end Development

Van maatwerk tot Open Source

Binnen de e-commerce software mogelijkheden is het voor de opdrachtgever vaak lastig om het juiste fundament te kiezen. Onze experts geven op basis van de vraag een eenduidig advies over het juiste technische fundament voor jouw e-commerce platform. Voor een korte time-to-market zijn er verschillende Open Source oplossingen en daarnaast heeft Sumedia op een bestaand framework (Cake.PHP) een ideaal platform ontwikkeld wat een ideale fase is voor de overstap naar bijvoorbeeld Magento2. De complexiteit van het product en de bijbehorende markt kan dusdanig verschillen dat een advies in fundament dient voort te vloeien uit de requirements, en niet andersom.

 


Onze experts geven op basis van de vraag een eenduidig advies over het juiste technische fundament voor jouw e-commerce platform.


 

Ook binnen e-commerce is Sumedia in staat de benchmark te zetten. Van webshops met een volledige focus op bestelgemak (UI) tot producten met een emotionele betrokkenheid waarbij (UX) beleving een belangrijke rol inneemt in het beslissingsproces. Een webshop dat jou in staat stelt groeidoelstellingen te behalen en markt te winnen. Binnen webshops zijn wij in staat onderscheidend vermogen naar voren te brengen dat verder gaat dan enkel de prijs. Onze experts weten zowel binnen een B2C als B2B of een combinatie hiervan het maximale resultaat te behalen.

 

Het automatiseren van processen

Binnen e-commerce platformen zorgen wij dat jij als opdrachtgever zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het toevoegen van waarde, de rest proberen we te automatiseren. Van het automatiseren van bedrijfsprocessen tot marketing automation waar automatisering mogelijk is proberen wij deze te realiseren. Op maat gemaakte portals zorgen ervoor dat jouw klanten veel handelingen zelf uit kunnen voeren (herhaal bestellingen, (deel) retourneren, servicevragen etc). Mocht er al een bestaande infrastructuur zijn, dan zorgen we dat dit optimaal in de gehele structuur wordt verwerkt.

Onze integrale methodiek visualiseert de mogelijke groeipaden

De realisatie van het E-commerce platform is slecht het vertrekpunt richting het behalen van gevalideerde doelstellingen. Of het nu A/B test op gezette hypotheses betreft of crossmediale campagnes. Door de brede set van expertise binnen Sumedia werken wij graag samen aan het behalen van deze doelstellingen.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan