E-Commerce

E-commerce platforms zijn er in alle soorten en maten. Binnen Sumedia hebben we ruime ervaring met het realiseren van webshops op verschillende soorten e-commerce platforms. Van open source tot 100% maatwerk. Het belangrijkste voor onze opdrachtgevers is dat de focus binnen de gehele klantreis ligt op flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en conversie. Gerealiseerd op de juiste digitale infrastructuur en geïntegreerd met alle primaire bedrijfsprocessen. Met andere woorden: een e-commerce platform dat voor je werkt en jou de omzet oplevert die je met de webshop poogt te behalen.

In het kort

-Voor iedere webshop het juiste technische fundament. We hebben ruime ervaring met zowel Open Source als Maatwerk.

-Een maximale focus op de user experience voor iedere potentiële klant.

-Het automatiseren van processen. Van portals (mijn omgeving) tot API koppelingen.

-Onze integrale methodiek visualiseert de mogelijke groeipaden.

Klaar voor een goed gesprek?

Bel ons of laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Start een bel-mij-terug-verzoek 06 453 234 23

Van maatwerk tot Open Source

Binnen de e-commerce software mogelijkheden is het voor de opdrachtgever vaak lastig om het juiste fundament te kiezen. Onze experts geven op basis van de vraag een eenduidig advies over het juiste technische fundament voor jouw e-commerce platform. Voor een korte time-to-market zijn er verschillende Open Source oplossingen en daarnaast heeft Sumedia op een bestaand framework (Cake.PHP) een ideaal platform ontwikkeld wat een ideale fase is voor de overstap naar bijvoorbeeld Magento2. De complexiteit van het product en de bijbehorende markt kan dusdanig verschillen dat een advies in fundament dient voort te vloeien uit de requirements, en niet andersom.

Ook binnen e-commerce is Sumedia in staat de benchmark te zetten. Van webshops met een volledige focus op bestelgemak (UI) tot producten met een emotionele betrokkenheid waarbij (UX) beleving een belangrijke rol inneemt in het beslissingsproces. Een webshop dat jou in staat stelt groeidoelstellingen te behalen en markt te winnen. Binnen webshops zijn wij in staat onderscheidend vermogen naar voren te brengen dat verder gaat dan enkel de prijs. Onze experts weten zowel binnen een B2C als B2B of een combinatie hiervan het maximale resultaat te behalen.

Het automatiseren van processen & e-commerce

Binnen e-commerce platformen zorgen wij dat jij als opdrachtgever zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het toevoegen van waarde, de rest proberen we te automatiseren. Van het automatiseren van bedrijfsprocessen tot marketing automation waar automatisering mogelijk is proberen wij deze te realiseren. Op maat gemaakte portals zorgen ervoor dat jouw klanten veel handelingen zelf uit kunnen voeren (herhaal bestellingen, (deel) retourneren, servicevragen etc). Mocht er al een bestaande infrastructuur zijn, dan zorgen we dat dit optimaal in de gehele structuur wordt verwerkt.

Onze integrale methodiek visualiseert de mogelijke groeipaden

De realisatie van het E-commerce platform is slecht het vertrekpunt richting het behalen van gevalideerde doelstellingen. Of het nu A/B test op gezette hypotheses betreft of crossmediale campagnes. Door de brede set van expertise binnen Sumedia werken wij graag samen aan het behalen van deze doelstellingen.

Onze werkwijze

Let’s kick-off!

We starten met een krachtige kick-off sessie waarbij we alle essentiële informatie en input gaan verzamelen om de webshop te bouwen. We stellen het team voor dat met jullie gaat samenwerken en schijven de opdracht uit in een MVP.

steps-bg

Volledige analyse

Het verzamelen van relevante data speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van een succesvolle webshop. Data is de basis waarop we gegronde keuzes kunnen maken. We leggen de complete markt bloot door het vergaren van inzicht in de organisatie, de concurrentie en de doelgroep zodat we hun gedrag en ideale klantreis optimaal in kaart kunnen brengen.

Copy-of-Fatpigeon_Calp-008

De merkidentiteit & positionering

Een sterke merkidentiteit en positionering zijn essentieel. Onze experts creëren een krachtig merkimago door het definiëren van kernwaarden en een strategie die aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Zo onderscheidt het merk zich van de concurrentie en communiceert het effectief naar de doelgroep.

Close-up Of Succulents On Table On Outdoor Lounge At Restaurant

Realisatie van een concept

Het ontwerp van een product, dienst of merk is vaak de eerste indruk die potentiële klanten hebben en kan bepalend zijn voor het succes van een bedrijf. Het ontwerp en concepting proces vereist een zorgvuldige afweging van de esthetiek, functionaliteit, bruikbaarheid en merkidentiteit van een product of dienst.

Sumedia | Business Development Agency

Digital design

Bij Sumedia creëren we innovatieve en betrokken digital designs die volledig zijn toegespitst op de behoeften van onze opdrachtgevers en hun eindklanten. We begrijpen het belang van het creëren van een gebruiksvriendelijke interface die klanten in staat stelt om te communiceren met de technologie waar ze elke dag op vertrouwen. Ons team van ervaren digital designers staat erom bekend nieuwe en opwindende manieren te vinden om de visies van onze klanten tot leven te brengen, waardoor hun digitale producten opvallen tussen de rest. En zo bijdragen aan het behalen van dolstellingen met behulp van onze digitale design oplossingen. Een design wordt volledig uitgewerkt in alle pagina's en verwerkt in een klikbaar prototype. Deze wordt eerst aan een usertest onderheven voordat deze naar development gaat.

The five-minute email rule completely transformed the way I work

Development

Op het gebied van development maken we gebruik van gerenommeerde, vooruitstrevende technieken waar opdrachtgevers fundamenteel van profiteren. De technologische ontwikkelingen binnen website develpment gaan razendsnel. Mede hierom zijn er verschillende processen geïmplementeerd die jou als opdrachtgever een strategisch voordeel opleveren wanneer je een nieuwe website laat maken.

DSC08980-Edit kopiëren

Copy, beeld en video

Overtuigende en inspirerende content is essentieel voor het aanspreken van de juiste doelgroep en het overtuigen van (potentiële) klanten. Als Sumedia zijn wij gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige visuele content en copy die aansluit bij jouw doelgroep en jouw merkverhaal. Denk bijvoorbeeld aan fotografie, animaties, blogartikelen, whitepapers, e-books, video’s of social media content.

DSC08820

Volledige marketinginrichting

We maken gebruik van verschillende tools en technieken data te verzamelen, te analyseren en te interpreteren. Door deze klantdata te segmenteren op basis van bepaalde kenmerken, zoals interesses, online activiteiten, geldwaarde of unieke klantmetrics bouwen we specifieke klantdoelgroepen op.

DSC08217-new

Go - Live!

CHAMPAGNE!

DSC09018

Op naar die doelstelling!

Onze succesvolle methode voor het behalen van meer groei en winst is een resultaat van een jarenlange ervaring vanuit de meest uitdagende vraagstukken van onze opdrachtgevers. Is de website gereed en wil jij het maximale uit jouw digitale potentie halen? Ontdek dan onze integrale groeimethodiek.

AI Digital Agency
steps-bg
steps-bg
Copy-of-Fatpigeon_Calp-008
Close-up Of Succulents On Table On Outdoor Lounge At Restaurant
Sumedia | Business Development Agency
The five-minute email rule completely transformed the way I work
DSC08980-Edit kopiëren
DSC08820
DSC08217-new
DSC09018
AI Digital Agency

Geschikt voor elke organisatie

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Maak kennis met bedrijven die gebruik maken van onze maatwerk oplossingen.

Jouw wens, onze aanpak

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze expertises.

Onze partners

Waar we dagelijks mee samenwerken

Contact sales

Het team staat al klaar

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

Ontdek expertises

Minimum value product

Het bouwen van een Minimum Viable Product stelt je in staat om snel je product idee te valideren, feedback van gebruikers te ontvangen en te itereren naar een succesvolle en duurzame oplossing.

Ontdek de mogelijkheden
merkidentiteti en positionering

Waardevolle momenten creëren

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze oplossingen. Daarvoor krijgen we erkenning en worden we geprezen door diverse instanties.

Wij nemen graag contact op

Weten wat wij voor je organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op! Bel-mij-terug verzoek

Ontdek platform op maat

Wij vertellen je er alles over platformen.

merkidentiteti en positionering

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields