Hoogwaardige, relevante content is essentieel voor een succesvolle online aanwezigheid. Een van de manieren waarop we dit bereiken, is door het stimuleren van User Generated Content (UGC). UGC is inhoud die wordt gemaakt en gedeeld door gebruikers van een product of service, en kan variëren van foto’s en video’s tot recensies en blogposts.

In het kort


  • UGC is inhoud die wordt gemaakt en gedeeld door gebruikers van een product of service, en kan variëren van foto’s en video’s tot recensies en blogposts.
  • Het stimuleren van UGC biedt voordelen zoals authentieke en gevarieerde inhoud, vergrootte vertrouwen in het merk, hogere conversieratio’s en een positief effect op SEO.
  • UGC heeft een aanzienlijke impact op de online aanwezigheid van onze klanten.
DSC08198

Sven MeijerDigital Designer

“Onze bewezen track record op het gebied van UGC omvat succesvolle campagnes voor klanten in diverse sectoren, waaronder e-commerce, reizen en food.”

Sven MeijerDigital Designer

User generated content: natuurlijk, vertrouwelijk en relevant

Onze experts werken nauw samen met klanten om een gepersonaliseerde strategie te ontwikkelen die gericht is op het stimuleren van UGC. We gebruiken hiervoor verschillende methoden, zoals gamification en incentives, om gebruikers te motiveren om content te delen en zich te engageren met het merk.

 


Onze specialisten gebruiken verschillende methoden om gebruikers te motiveren om content te delen en zich te engageren met een merk.


 

Het stimuleren van UGC biedt een aantal voordelen. Ten eerste zorgt het voor meer authentieke en gevarieerde inhoud, waardoor de merkboodschap op een natuurlijke manier wordt verspreid. Ten tweede kunnen gebruikersrecensies en aanbevelingen het vertrouwen in het merk vergroten en leiden tot hogere conversieratio’s. Ten derde kan UGC ook bijdragen aan de vindbaarheid van online platformen (SEO), gezien het als waardevolle inhoud wordt beschouwd door zoekmachines.

Succesvolle campagnes voor klanten in diverse sectoren

Onze bewezen track record op het gebied van UGC omvat succesvolle campagnes voor klanten in diverse sectoren, waaronder e-commerce, reizen en food. User Generated Content kan een aanzienlijke impact hebben op de online aanwezigheid van onze klanten, en we streven er altijd naar om innovatieve en effectieve strategieën te ontwikkelen die het beste passen bij hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan