Als business development agency begrijpen we dat het genereren van leads essentieel is voor de groei van elk bedrijf. Maar het bijhouden van deze leads kan soms een uitdaging zijn. Daarom bieden wij onze klanten lead tracking diensten aan om hen te helpen hun leads effectief te beheren en te converteren tot klanten.

In het kort


  • Lead tracking is een essentieel onderdeel van onze digitale strategie voor business development.
  • We werken nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen te begrijpen en onze diensten af te stemmen op hun specifieke behoeften.
  • Om effectief te kunnen inspelen op de behoeften en interesses van onze leads, gebruiken we geavanceerde tools zoals marketing automation en CRM-systemen.
  • Een volledig beeld van het gedrag van de leads en de beste manier om hen te converteren tot klanten.
DSC01108

Jesse de HaardtMarketing Data Analist

“Om ervoor te zorgen dat we effectief kunnen inspelen op de behoeften en interesses van onze leads, gebruiken we geavanceerde tools zoals marketing automation en CRM-systemen.”

Jesse de HaardtMarketing Data Analist

De beste benadering

Onze lead tracking diensten omvatten het volgen van het gedrag van de leads op de website en social media kanalen van onze klanten, zodat we kunnen zien waar hun interesses naar uitgaan en welke acties ze ondernemen. Dit stelt ons in staat om de beste benadering te bepalen voor het benaderen van de leads en het personaliseren van de communicatie.

Om ervoor te zorgen dat we effectief kunnen inspelen op de behoeften en interesses van onze leads, gebruiken we geavanceerde tools zoals marketing automation en CRM-systemen. Dit stelt ons in staat om een volledig beeld te krijgen van het gedrag van de leads en de beste manier te bepalen om hen te converteren tot klanten.

 


Onze expertise in sales en ons gebruik van geavanceerde tools stellen ons in staat om hen te voorzien van waardevolle inzichten en aanbevelingen die hun bedrijfsgroei kunnen stimuleren


 

Onze bewezen track record in het omzetten van leads in klanten is een resultaat van onze expertise in sales en ons vermogen om effectieve strategieën te ontwikkelen die gericht zijn op het stimuleren van de verkoop. We werken nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen te begrijpen en onze diensten af te stemmen op hun specifieke behoeften.

Door onze lead tracking diensten te gebruiken, hebben onze klanten inzicht in de prestaties van hun marketingcampagnes en zijn ze beter in staat om hun verkoop te stimuleren. Onze expertise in sales en ons gebruik van geavanceerde tools stellen ons in staat om hen te voorzien van waardevolle inzichten en aanbevelingen die hun bedrijfsgroei kunnen stimuleren.

Kortom

Onze lead tracking diensten zijn een essentieel onderdeel van onze strategie voor business development en we zijn trots op onze bewezen track record in het omzetten van leads in klanten. Door te werken met een business development agency zoals wij, kunnen klanten zich richten op hun kernactiviteiten en zich verzekeren van een continue stroom van gekwalificeerde leads.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan