Als digital business development agency begrijpen wij dat technologie een belangrijk onderdeel is van het ontwikkelen van succesvolle digitale oplossingen voor onze klanten. Daarom bieden wij onze klanten een breed scala aan technologieën die we kunnen toepassen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

In het kort


  • Open source software stelt ons in staat om oplossingen op maat te maken voor onze klanten zonder dat zij hoeven te betalen voor dure licenties.
  • Door gebruik te maken van cloud computing kunnen wij onze klanten schaalbare en veilige oplossingen bieden die eenvoudig kunnen worden uitgebreid naarmate hun bedrijf groeit.
  • We bereiken snel en efficiënt de beste digitale oplossingen die aan alle behoeften voldoen, door gebruik te maken van agile development methodieken.
  • Wij geloven dat het gebruik van de juiste technologieën en methodieken cruciaal is voor het leveren van waarde aan onze klanten en hun digitale succes te stimuleren.
Rectangle Copy 3

Robert van WoudenbergProduct Owner

“Door gebruik te maken van de cloud kunnen wij onze klanten schaalbare en veilige oplossingen bieden die eenvoudig kunnen worden uitgebreid naarmate hun bedrijf groeit.”

Robert van WoudenbergProduct Owner

Flexibel en schaalbaar

Een van de belangrijkste technologieën die wij gebruiken is open source software. Dit stelt ons in staat om oplossingen op maat te maken voor onze klanten zonder dat zij hoeven te betalen voor dure licenties. Bovendien zorgt het gebruik van open source software ervoor dat onze oplossingen flexibeler zijn en beter kunnen worden aangepast aan veranderende marktomstandigheden.

Een andere belangrijke technologie die wij gebruiken is cloud computing. Door gebruik te maken van de cloud kunnen wij onze klanten schaalbare en veilige oplossingen bieden die eenvoudig kunnen worden uitgebreid naarmate hun bedrijf groeit. Bovendien zorgt cloud computing ervoor dat onze klanten geen grote investeringen hoeven te doen in hardware en infrastructuur.

 


Wij hebben een bewezen track record in het ontwikkelen van succesvolle digitale oplossingen voor onze klanten, variërend van kleine startups tot grote ondernemingen.


 

Wij maken ook gebruik van agile development methodieken om ervoor te zorgen dat onze klanten snel en efficiënt de beste digitale oplossingen krijgen die aan hun behoeften voldoen. Met agile development kunnen wij in korte sprints werken en snel reageren op feedback van onze klanten om ervoor te zorgen dat de oplossing voldoet aan hun verwachtingen.

Als digital business development agency hebben wij een bewezen track record in het ontwikkelen van succesvolle digitale oplossingen voor onze klanten, variërend van kleine startups tot grote ondernemingen. Wij geloven dat het gebruik van de juiste technologieën en methodieken cruciaal is voor het leveren van waarde aan onze klanten en hun digitale succes te stimuleren.

Toekomstperspectief

Naast de genoemde trends zijn er nog een aantal andere technologieën die de komende tijd belangrijk zullen zijn voor development agencies en hun klanten:


  • Low-code en No-code platformen: Met deze platformen kunnen ontwikkelaars sneller en efficiënter applicaties ontwikkelen, zonder veel code te schrijven. Dit kan vooral interessant zijn voor bedrijven die snel een MVP willen ontwikkelen of hun processen willen automatiseren.

  • Kunstmatige intelligentie en machine learning: Deze technologieën worden steeds belangrijker in de ontwikkeling van applicaties. Bedrijven kunnen hiermee bijvoorbeeld betere beslissingen nemen op basis van data, automatiseren van processen en personalisatie van content aanbieden.

  • Cloud computing: Steeds meer bedrijven maken gebruik van cloud diensten om hun applicaties te hosten en te beheren. Hierdoor zijn applicaties sneller, veiliger en schaalbaarder.

  • Blockchain technologie: Hoewel het nog relatief nieuw is, heeft blockchain technologie veel potentieel voor bedrijven. Het biedt bijvoorbeeld nieuwe mogelijkheden voor het beheren en beveiligen van data en het maken van transacties zonder tussenkomst van derde partijen.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan