Het creëren en versterken van een sterk merk is essentieel voor het succes van onze klanten. Onze creatieve experts hebben inmiddels een stevig track record opgebouwd van vele succesvolle branding en rebranding trajecten. Als merkstrategie agency zijn onze merkstrategie sessies gebaseerd op bewezen methodieken en beginnen met een grondige analyse van het bedrijf en de markt. We kijken naar de huidige positie van het merk en identificeren sterke punten en uitdagingen. Vervolgens ontwikkelen we een strategie die aansluit bij de doelstellingen van de klant en rekening houdt met de behoeften van de doelgroep.

In het kort


  • We kijken naar de huidige positie van het merk en identificeren sterke punten en uitdagingen. Als merkstrategie agency ontwikkelen we vervolgens een strategie die aansluit bij merk, doelstellingen en behoeften.
  • Onze specialisten bepalen óf valideren samen met de klant de visie en de missie van het merk, de kern- en merkwaarden, het DNA van het merk en de set van karakteristieke eigenschappen. Oftewel de essentiële merkbetekenissen.
  • We maken gebruik van specifieke tools om het gedrag van de doelgroep te analyseren en inzicht te krijgen in de prestaties van de merkstrategie.
  • We werken nauw samen met onze klanten om hun merken te versterken en te laten groeien, en we zorgen ervoor dat onze strategieën consistent worden toegepast.
Over Sumedia

Ferdinand LamLead Creative

“Een krachtige merkstrategie positioneert het merk altijd op basis van de merkidentiteit, de maatschappelijke positie van het merk en de sterke producteigenschappen op passende wijze bij de doelgroep.”

Ferdinand LamLead Creative

Een sterke merkidentiteit weerspiegelt de kernwaarden

Een belangrijk onderdeel van onze Merkstrategie dienst is het ontwikkelen van een consistente merkidentiteit. Dit omvat het bepalen van de kernwaarden, de visie en de missie van het merk, en het ontwikkelen van een visuele identiteit die deze waarden weerspiegelt. Als merkstrategie agency zorgen we ervoor dat deze identiteit consistent wordt toegepast op alle communicatie-uitingen, zowel online als offline.

 


Door te meten en te analyseren vergaren we inzicht in de effectiviteit van de merkstrategie en kunnen we deze verder verfijnen en bijsturen om nog betere resultaten te behalen.


Een bewezen internationaal track record

We bedienen een breed scala aan klanten over verschillende sectoren, van start-ups tot grote internationale merken. We hebben bewezen dat we in staat zijn om merken te helpen groeien en sterker te maken, en we streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en uitstekende service.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan