Een succesvolle digitale strategie begint met een grondige analyse van de huidige situatie en het identificeren van kansen om het groeipotentieel bloot te leggen. Daarom bieden wij onze klanten een Digitale Strategie Audit aan, waarbij we gebruik maken van onze bewezen integrale methodiek.

In het kort


  • Onze experts werken nauw samen met klanten om de huidige digitale strategie te evalueren en kansen te identificeren om de groei te versnellen.
  • Met onze SU Methodiek kunnen we snel en efficiënt een grondige analyse uitvoeren en aanbevelingen doen om de digitale aanwezigheid van het bedrijf te verbeteren.
  • Wij helpen de digitale aanwezigheid te verbeteren en kansen te benutten om meer klanten te bereiken en te converteren.
  • Door het uitvoeren van een Strategie Audit en het aanbevelen van concrete stappen, streven wij altijd naar de beste oplossingen en uitstekende service.
SU sfeer-121_FKK_webgebruik

Daan TutertStrateeg

Daan TutertStrateeg

Een kickstart voor een duurzame groei

Startende met een uitgebreide kick-off, waarin onze experts nauw samenwerken met klanten worden bedrijfsdoelstellingen en groeiwensen in kaart gebracht. Vervolgens worden verschillende aspecten aan een grondige audit onderworpen. We analyseren de markt en schetsen een beeld van het concurrentieveld om de groeipotentie in kaart te brengen. Door de doelgroep in kaart te brengen, verkrijgen we waardevol inzicht in wie de doelgroep is en wat hun wensen en behoeftes zijn. Door de customer journey te evalueren zien we waar de doelgroep tegen knelpunten aanloopt en hoe we dit in kansen kunnen omzetten. Vervolgens analyseren we de verschillende digitale communicatiekanalen; de website, social media, e-mail, advertentiecampagnes en automation. Maar ook offline kanalen als aanwezigheid in retailkanalen en drukwerk worden meegenomen.

 


Door de customer journey te evalueren zien we waar de doelgroep tegen knelpunten aanloopt en hoe we dit in kansen kunnen omzetten.


 

Groeipotentieel in kaart

Middels deze nul-meting kunnen we snel en efficiënt aanbevelingen doen om de (digitale) strategie te optimaliseren. Dit omvat een uitgestippelde roadmap en een actieplan met concrete stappen die we samen nemen om de doelstellingen en groei te verwezenlijken.

Return on investment: meerwaarde creëren

Het uitvoeren van een Digitale Strategie Audit met onze Scale-up Methodiek brengt de klant in staat om de digitale aanwezigheid te optimaliseren en kansen te benutten om de potentiële doelgroep te bereiken deze om te zetten naar converterende klanten. Het identificeren van inefficiënties en optimalisatiemogelijkheden dragen bij aan de ROI van alle digitale inspanningen. Zo streven wij altijd naar de beste oplossingen en service, zodat onze klanten succesvol kunnen groeien in de innovatie digitale wereld.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

logo1
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields