Als business development agency begrijpen wij het belang van een sterke digitale strategie voor het succes van onze klanten. Met onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende vakgebieden, zoals UX-design, webontwikkeling en digitale online marketing strategie, zijn wij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten.

In het kort


  • Door onze focus op het verbeteren van de gebruikerservaring en het vergroten van conversieratio’s, helpen wij concurrentieposities te versterken en omzet te verhogen.
  • Wij starten met een grondige analyse van het bedrijf en de doelgroep van de klant. Dit stelt ons in staat om de specifieke behoeften en doelstellingen van de klant te begrijpen en op basis daarvan een op maat gemaakte online marketing strategie te ontwikkelen.
  • Onze experts werken nauw samen met onze klanten om een contentstrategie te ontwikkelen die aansluit bij hun specifieke doelstellingen en waarden.
  • Door het ontwikkelen van een krachtige en consistente SEO-strategie vergroten we de online zichtbaarheid van de klant en behalen we systematisch hogere posities en een hogere autoriteit in Google.
SU sfeer-124_FKK_webgebruik

Daan TutertStrateeg

“Onze experts zijn voortdurend bezig met het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing en technologie, en passen deze kennis toe om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en uitstekende service.”

Daan TutertStrateeg

Een grondige analyse van bedrijf en doelgroep

Onze digitale strategie dienst begint met een grondige analyse van het bedrijf en de doelgroep van de klant. Dit stelt ons in staat om de specifieke behoeften en doelstellingen van de klant te begrijpen en op basis daarvan een op maat gemaakte online marketing strategie te ontwikkelen. Onze strategieën zijn gericht op het vergroten van de online zichtbaarheid van de klant, het verbeteren van de gebruikerservaring en het vergroten van de conversieratio’s.

 


Onze strategieën zijn gericht op het vergroten van de online zichtbaarheid van de klant, het verbeteren van de gebruikerservaring en het vergroten van de conversieratio’s.


 

Een effectieve contentstrategie

Een belangrijk onderdeel van onze digitale strategie dienst is de ontwikkeling van een effectieve contentstrategie. Dit omvat het ontwikkelen van boeiende en relevante content die de doelgroep van de klant aanspreekt en aanzet tot actie. Onze experts werken nauw samen met de opdrachtgever om een contentstrategie te ontwikkelen die aansluit bij de gezamenlijk bepaalde doelstellingen en de merkcommunicatie van de organisatie.
Een ander belangrijk onderdeel van onze digitale strategie dienst is het ontwikkelen van een effectieve social media strategie. Dit omvat het identificeren van de social media platforms die het meest relevant zijn voor de doelgroep van de klant en het ontwikkelen van content en campagnes die aansluiten bij deze platforms. Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van effectieve social media strategieën en kunnen klanten helpen om de aanwezigheid en engagement op deze platforms te vergroten.

Zoekmachine optimalisatie voor een hogere autoriteit

Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide zoekmachine optimalisatie (SEO) dienst aan als onderdeel van onze digitale strategie. Dit omvat het uitvoeren van een grondige analyse van de zoekwoorden en zoektermen die het meest relevant zijn voor de doelgroep van de klant en het ontwikkelen van een SEO-strategie die is ontworpen om de online zichtbaarheid van de klant te vergroten en hogere posities te behalen in zoekmachines zoals Google.

Succes in een steeds veranderende wereld

Onze digitale strategie dienst is ontworpen om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van een sterke online aanwezigheid en het bereiken van hun doelstellingen. Door het ontwikkelen van een op maat gemaakte online marketing strategie die is gericht op het vergroten van de online zichtbaarheid van de klant, het verbeteren van de gebruikerservaring en het vergroten van de conversieratio’s, kunnen we bedrijven helpen om hun concurrentiepositie te versterken en hun omzet te verhogen.

Onze digitale strategie dienst is ontworpen om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en uitstekende service, zodat ze hun digitale doelstellingen kunnen bereiken en succesvol kunnen zijn in de steeds veranderende digitale wereld.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

logo1
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields