Sumedia is in staat om digitaal de benchmark neer te zetten voor jouw organisatie. Als business development agency creëren we websites die onze opdrachtgevers een aanzienlijk strategisch voordeel opleveren door innovatie op het gebied van propositie, design, techniek en marketing. Een website waarin een merkidentiteit naadloos wordt vertaald in een innovatief design, voortkomend uit een onderscheidende strategie en gefundeerd met de juiste techniek waarbij verschillende animatietechnieken de UX ondersteunen. Het zetten van de benchmark is bij Sumedia geen doel, maar een vereiste.

In het kort

– Best of class experts. Een hoog niveau aan expertise op het vlak van strategie, design, marketing en development binnen ieder projectteam. Of het nou gaat om maatwerk websites laten maken of WordPress websites.
– Strategy always meets creativity. Strategische kennis en inzichten worden altijd gecombineerd met vooruitstrevend design en best practices op het vlak van conversieoptimalistie om optimale resultaten te behalen.
– Bij de ontwikkeling websites door onze experts in webdesign gebruiken we enkel en alleen de meest vooruitstrevende technieken waar jij als opdrachtgever fundamenteel van profiteert.
– Digital Hospitality. Wil je een nieuwe website laten maken? Een website van Sumedia betekent een ongekend comfortabele beleving voor opdrachtgevers en eindgebruikers.

Klaar voor een goed gesprek?

Bel ons of laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Start een bel-mij-terug-verzoek (0) 26 30 200 23

Een hoge standaard binnen ieder projectteam

De best of class experts binnen Sumedia als webdesign bedrijf zijn in staat websites te realiseren van het allerhoogste niveau. Een gewoonweg mooie WordPress website laten maken maakt in de huidige tijd het verschil niet meer. Dit maakt dat Sumedia, als web development bureau een (Agile) proces heeft ingeregeld waarbij alle essentiële stappen richting succesvolle websites worden gerealiseerd of gevalideerd. Van merkidentiteit tot digitaal design, van realisatie tot de succesvolle implementatie van marketing (integrale methodiek). Wil je een onderscheidende (zakelijke) website laten maken, onze webdesigners vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Strategy always meets Creativity. Wij halen de subjectiviteit uit het design.

Binnen Sumedia wordt creativiteit altijd gekoppeld aan strategie en vice versa. Dit maakt dat we de subjectiviteit uit een design weten te halen en dat iedere nieuwe digitalisering strategisch onderbouwd is. Onze webdisigner werkt een design uit in alle pagina’s, op verschillende devices en visualiseert het concept design voor opdrachtgevers in een volledig uitgewerkt prototype met een maximale experience binnen de klantreis. Een prototype dat aan usertests wordt onderheven alvorens de website in ontwikkeling gaat.

Op het gebied van development maken we gebruik van gerenommeerde, vooruitstrevende technieken waar opdrachtgevers fundamenteel van profiteren. De technologische ontwikkelingen binnen website develpment gaan razendsnel. Mede hierom zijn er verschillende processen geïmplementeerd die jou als opdrachtgever een strategisch voordeel opleveren wanneer je een nieuwe website laat maken. Zo zijn onze experts 10% van hun tijd bezig met innovatie binnen hun eigen vakgebied. Dit betekent dat jij als opdrachtgever er altijd zeker van bent dat er gebruik wordt gemaakt van de laatste toepassingen in technieken op het gebied van website development. Op basis van het MVP (Minimal Viable Product) wordt bepaald wat het meest geschikte fundament en Content Management Systeem is.

Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van Open Source (WordPress) en maatwerk development. Door exact in kaart te brengen waar een organisatie naar toe gaat kunnen wij een advies uitbrengen in het meest geschikte fundament voor de komende jaren. Daarnaast kunnen naadloze API integraties ondersteunen bij het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen, leadgen of centraliseren van het beheer. Code standards, vierogen dev beleid, OTAP structuren en usertest zijn slechts enkele vaste criteria binnen ieder project bij ons als web development bureau.

Digital hospitality & websites

Digital Hospitality draait om de beleving en gebruikerservaring op websites. Wij geloven dat veel agencies waarde verliezen binnen het proces. Mede hierom stuurt Sumedia als web development bureau op digital hospitality gedurende het gehele proces. Wil je een nieuwe website laten maken? Binnen het Agile werkproces worden meeting ritme’s en verslaglegging dusdanig geprofessionaliseerd dat jij als opdrachtgever altijd realtime inzicht hebt in de voortgang, scope en planning. Dit resulteert in een optimale beleving, van start tot oplevering. De processen van Sumedia, als webdesign bedrijf, zijn ingeregeld op het leveren van continuïteit. Dit betekent dat doelstellingen, gevisualiseerd in dashboards, voortdurend gemonitord en gemeten worden en er op duurzame wijze aan groei gewerkt kan worden.

Onze werkwijze

Let’s kick-off!

We starten met een krachtige kick-off sessie waarbij we alle essentiële informatie en input gaan verzamelen om de website te bouwen. We stellen het team voor dat met jullie gaat samenwerken en schijven de opdracht uit in een MVP.

steps-bg

Volledige analyse

Het verzamelen van relevante data speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van een succesvolle website. Data is de basis waarop we gegronde keuzes kunnen maken. We leggen de complete markt bloot door het vergaren van inzicht in de organisatie, de concurrentie en de doelgroep zodat we hun gedrag en ideale klantreis optimaal in kaart kunnen brengen.

Copy-of-Fatpigeon_Calp-008

De merkidentiteit & positionering

Een sterke merkidentiteit en positionering zijn essentieel. Onze experts creëren een krachtig merkimago door het definiëren van kernwaarden en een strategie die aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Zo onderscheidt het merk zich van de concurrentie en communiceert het effectief naar de doelgroep.

Close-up Of Succulents On Table On Outdoor Lounge At Restaurant

Realisatie van een concept

Het ontwerp van een product, dienst of merk is vaak de eerste indruk die potentiële klanten hebben en kan bepalend zijn voor het succes van een bedrijf. Het ontwerp en concepting proces vereist een zorgvuldige afweging van de esthetiek, functionaliteit, bruikbaarheid en merkidentiteit van een product of dienst.

Sumedia | Business Development Agency

Digital design

Bij Sumedia creëren we innovatieve en betrokken digital designs die volledig zijn toegespitst op de behoeften van onze opdrachtgevers en hun eindklanten. We begrijpen het belang van het creëren van een gebruiksvriendelijke interface die klanten in staat stelt om te communiceren met de technologie waar ze elke dag op vertrouwen. Ons team van ervaren digital designers staat erom bekend nieuwe en opwindende manieren te vinden om de visies van onze klanten tot leven te brengen, waardoor hun digitale producten opvallen tussen de rest. En zo bijdragen aan het behalen van dolstellingen met behulp van onze digitale design oplossingen. Een design wordt volledig uitgewerkt in alle pagina's en verwerkt in een klikbaar prototype. Deze wordt eerst aan een usertest onderheven voordat deze naar development gaat.

The five-minute email rule completely transformed the way I work

Development

Op het gebied van development maken we gebruik van gerenommeerde, vooruitstrevende technieken waar opdrachtgevers fundamenteel van profiteren. De technologische ontwikkelingen binnen website develpment gaan razendsnel. Mede hierom zijn er verschillende processen geïmplementeerd die jou als opdrachtgever een strategisch voordeel opleveren wanneer je een nieuwe website laat maken.

DSC08983

Copy, beeld en video

Overtuigende en inspirerende content is essentieel voor het aanspreken van de juiste doelgroep en het overtuigen van (potentiële) klanten. Als Sumedia zijn wij gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige visuele content en copy die aansluit bij jouw doelgroep en jouw merkverhaal. Denk bijvoorbeeld aan fotografie, animaties, blogartikelen, whitepapers, e-books, video’s of social media content.

DSC08820

Volledige marketinginrichting

We maken gebruik van verschillende tools en technieken data te verzamelen, te analyseren en te interpreteren. Door deze klantdata te segmenteren op basis van bepaalde kenmerken, zoals interesses, online activiteiten, geldwaarde of unieke klantmetrics bouwen we specifieke klantdoelgroepen op.

DSC08217-new

Go - Live!

CHAMPAGNE!

DSC09121

Op naar die doelstelling!

Onze succesvolle methode voor het behalen van meer groei en winst is een resultaat van een jarenlange ervaring vanuit de meest uitdagende vraagstukken van onze opdrachtgevers. Is de website gereed en wil jij het maximale uit jouw digitale potentie halen? Ontdek dan onze integrale groeimethodiek.

AI Digital Agency
steps-bg
steps-bg
Copy-of-Fatpigeon_Calp-008
Close-up Of Succulents On Table On Outdoor Lounge At Restaurant
Sumedia | Business Development Agency
The five-minute email rule completely transformed the way I work
DSC08983
DSC08820
DSC08217-new
DSC09121
AI Digital Agency

Geschikt voor elke organisatie

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Maak kennis met bedrijven die gebruik maken van onze maatwerk oplossingen.

Jouw wens, onze aanpak

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze expertises.

Onze partners

Waar we dagelijks mee samenwerken

Contact sales

Het team staat al klaar

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

Ontdek expertises

Minimum Viable product

Het bouwen van een Minimum Viable Product stelt je in staat om snel je product idee te valideren, feedback van gebruikers te ontvangen en te itereren naar een succesvolle en duurzame oplossing.

Ontdek de mogelijkheden
merkidentiteti en positionering

Waardevolle momenten creëren

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze oplossingen. Daarvoor krijgen we erkenning en worden we geprezen door diverse instanties.

Wij nemen graag contact op

Weten wat wij voor je organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op! Bel-mij-terug verzoek

Ontdek platform op maat

Wij vertellen je er alles over platformen.

merkidentiteti en positionering

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields