Wil je een nieuwe website laten maken?

Sumedia is in staat om digitaal de benchmark neer te zetten voor jouw organisatie. Als business development agency creëren we websites die onze opdrachtgevers een aanzienlijk strategisch voordeel opleveren door innovatie op het gebied van propositie, design, techniek en marketing. Een website waarin een merkidentiteit naadloos wordt vertaald in een innovatief design, voortkomend uit een onderscheidende strategie en gefundeerd met de juiste techniek waarbij verschillende animatietechnieken de UX ondersteunen. Het zetten van de benchmark is bij Sumedia geen doel, maar een vereiste.

In het kort


  • Best of class experts. Een hoog niveau aan expertise op het vlak van strategie, design, marketing en development binnen ieder projectteam. Of het nou gaat om een maatwerk website laten maken of een WordPress website laten maken.
  • Strategy always meets creativity. Strategische kennis en inzichten worden altijd gecombineerd met vooruitstrevend design en best practices op het vlak van conversieoptimalistie om optimale resultaten te behalen.
  • Bij de ontwikkeling van een website door onze experts in webdesign gebruiken we enkel en alleen de meest vooruitstrevende technieken waar jij als opdrachtgever fundamenteel van profiteert.
  • Digital Hospitality. Wil je een nieuwe website laten maken? Een website van Sumedia betekent een ongekend comfortabele beleving voor opdrachtgevers en eindgebruikers.
DSC08198

Sven MeijerDigital Designer

“We werken een design uit in alle pagina’s, in verschillende devices en wordt gevisualiseerd in een prototype met een maximale experience binnen de klantreis. Prototypes die altijd aan usertests worden onderheven alvorens er iets wordt ontwikkeld.”

Sven MeijerDigital Designer

Een hoge standaard binnen ieder projectteam

De best of class experts binnen Sumedia als webdesign bedrijf zijn in staat websites te realiseren van het allerhoogste niveau. Een gewoonweg mooie WordPress website laten maken maakt in de huidige tijd het verschil niet meer. Dit maakt  dat Sumedia, als web development bureau een (Agile) proces heeft ingeregeld waarbij alle essentiële stappen richting een succesvolle website worden gerealiseerd of gevalideerd. Van merkidentiteit tot digitaal design, van realisatie tot de succesvolle implementatie van marketing (integrale methodiek). Wil je een onderscheidende (zakelijke) website laten maken, onze webdesigners vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 


Strategy always meets Creativity. Wij halen de subjectiviteit uit het design.


Binnen Sumedia wordt creativiteit altijd gekoppeld aan strategie en vice versa. Dit maakt dat we de subjectiviteit uit een design weten te halen en dat iedere nieuwe digitalisering strategisch onderbouwd is. Onze webdisigner werkt een design uit in alle pagina’s, op verschillende devices en visualiseert het concept design voor opdrachtgevers in een volledig uitgewerkt prototype met een maximale experience binnen de klantreis. Een prototype dat aan usertests wordt onderheven alvorens de website in ontwikkeling gaat.

 

Een strategisch voordeel

Op het gebied van development maken we gebruik van gerenommeerde, vooruitstrevende technieken waar opdrachtgevers fundamenteel van profiteren. De technologische ontwikkelingen  binnen website develpment gaan razendsnel. Mede hierom zijn er verschillende processen geïmplementeerd die jou als opdrachtgever een strategisch voordeel opleveren wanneer je een nieuwe website laat maken. Zo zijn onze experts 10% van hun tijd bezig met innovatie binnen hun eigen vakgebied. Dit betekent dat jij als opdrachtgever er altijd zeker van bent dat er gebruik wordt gemaakt van de laatste toepassingen in technieken op het gebied van website development. Op basis van het MVP (Minimal Viable Product) wordt bepaald wat het meest geschikte fundament en Content Management Systeem is.

Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van Open Source (WordPress) en maatwerk development. Door exact in kaart te brengen waar een organisatie naar toe gaat kunnen wij een advies uitbrengen in het meest geschikte fundament voor de komende jaren. Daarnaast kunnen naadloze API integraties ondersteunen bij het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen, leadgen of centraliseren van het beheer. Code standards, vierogen dev beleid, OTAP structuren en usertest zijn slechts enkele vaste criteria binnen ieder project bij ons als web development bureau.

Digital Hospitality

Digital Hospitality draait om de beleving en gebruikerservaring op de website. Wij geloven dat veel agencies waarde verliezen binnen het proces. Mede hierom stuurt Sumedia als web development bureau op digital hospitality gedurende het gehele proces. Wil je een nieuwe website laten maken? Binnen het Agile werkproces worden meeting ritme’s en verslaglegging dusdanig geprofessionaliseerd dat jij als opdrachtgever altijd realtime inzicht hebt in de voortgang, scope en planning. Dit resulteert in een optimale beleving, van start tot oplevering. De processen van Sumedia, als webdesign bedrijf, zijn ingeregeld op het leveren van continuïteit. Dit betekent dat doelstellingen, gevisualiseerd in dashboards, voortdurend gemonitord en gemeten worden en er op duurzame wijze aan groei gewerkt kan worden.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan