Als business development agency geloven wij dat het investeren in onze kennis en vaardigheden cruciaal is om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. Daarom stoppen we 10% van onze tijd in zelfstudie en het verdiepen in de nieuwste technologieën, zoals artificial intelligence (AI). En dat geldt voor alle expertisen; van copywriting en design tot animation en development. Alleen door te experimenteren en de ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet te volgen, leren we tools als ChatGPT, Pictory, DeepL en Illustroke kennen en kunnen we onderzoeken hoe we deze tools voor ons kunnen gebruiken. Uiteraard met het doel om onze dienstverlening te verbeteren.

In het kort


  • Door te experimenteren met AI-tools als ChatGPT, Pictory, DeepL en Illustroke leren we hoe we deze tools kunnen inzetten om onze dienstverlening te verbeteren.
  • Door gebruik te maken van machine learning algoritmes kunnen we de kwaliteit van leads beoordelen en voorspellen welke leads waarschijnlijk zullen converteren tot klanten.
  • Verbeteren van klantrelaties, het optimaliseren van verkoopprocessen en het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden.
  • AI stelt ons in staat om onze klanten voortdurend nieuwe en innovatieve oplossingen te bieden.
DSC08198

Sven MeijerDigital designer

“AI heeft de potentie om de manier waarop bedrijven werken en communiceren met hun klanten drastisch te veranderen.”

Sven MeijerDigital designer

De potentie van Artificial Intelligence

AI heeft de potentie om de manier waarop bedrijven werken en communiceren met hun klanten drastisch te veranderen. Met onze expertise in sales en business development kunnen we AI-toepassingen inzetten om onze opdrachtgevers te helpen bij het verbeteren van hun klantrelaties, het optimaliseren van hun verkoopprocessen en het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden.

 


Een van de manieren waarop we AI toepassen is door middel van lead tracking. Door gebruik te maken van machine learning algoritmes kunnen we de kwaliteit van leads beoordelen en voorspellen welke leads waarschijnlijk zullen converteren tot klanten.


 

Een van de manieren waarop we AI toepassen is door middel van lead tracking. Door gebruik te maken van machine learning algoritmes kunnen we de kwaliteit van leads beoordelen en voorspellen welke leads waarschijnlijk zullen converteren tot klanten. Dit stelt ons in staat om gerichtere marketing- en salesinspanningen te leveren en onze klanten te helpen bij het maximaliseren van hun ROI.

Een voorsprong in de snel veranderende digitale wereld

Door ons te blijven verdiepen in AI-technologieën en deze toe te passen in ons dagelijkse werkzaamheden, kunnen wij onze klanten voorzien van innovatieve en effectieve oplossingen die hen helpen groeien en hun doelen bereiken. Onze inzet voor AI stelt ons in staat om een voorsprong te behouden in de snel veranderende digitale wereld en ons te onderscheiden als een vooruitstrevend en innovatief business development agency.

Onze toewijding aan het leren en toepassen van AI stelt ons in staat om onze klanten voortdurend nieuwe en innovatieve oplossingen te bieden. Door de combinatie van onze expertise in sales en business development met de mogelijkheden van AI, kunnen we onze klanten helpen om voorop te blijven lopen in hun branche en hun bedrijfsdoelen te bereiken.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan