Als Sumedia streven we ernaar om onze opdrachtgevers te helpen groeien door middel van strategische en effectieve digitale oplossingen. Oplossingen die 100% op maat ontwikkeld zijn en organisaties een onderscheidende propositie bieden ten opzichte van de concurrentie. Business development is zodoende een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, omdat we geloven dat het ontdekken van nieuwe kansen en het ontwikkelen van slimme nieuwe proposities essentieel zijn voor duurzame groei in het digitale tijdperk.

In het kort


  • Het creëren van waarde voor de klant. We creëren waarde door onderhoudende relaties, waardevolle feedback en innovatieve oplossingen.
  • Het vinden van nieuwe kansen in de markt. We gebruiken onze expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat onze klanten op de hoogte zijn van de beste en meest rendabele kansen. 
  • Het verkennen van nieuwe markten. Door middel van dataanalyse, marktanalyses en user tests kunnen we onze klanten ondersteunen met strategische inzichten over marktverkenning.
  • Het identificeren van nieuwe klantsegmenten. Door middel van marktonderzoek, analyse van concurrentie, klantenonderzoek en gegevensanalyse.
SU sfeer-121_FKK_webgebruik

Daan TutertStrateeg

“Groeien draait ook om het verkennen van nieuwe markten. Door middel van data-analyse, marktanalyses en user tests kunnen we onze klanten ondersteunen met strategische inzichten over marktverkenning.”

Daan TutertStrateeg

Unieke, toegevoegde waarde creëren

Bij business development gaat het om het creëren van waarde voor de klant en het vinden van nieuwe kansen in de markt. Het draait niet alleen om het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, maar ook om het verkennen van nieuwe markten en het identificeren van nieuwe klantsegmenten. We ondersteunen onze klanten bij het bepalen van hun unieke propositie en het ontwikkelen van effectieve marketing- en verkoopmaterialen.

 


Onze business development aanpak is gericht op vernieuwing en innovatie. We bewandelen nieuwe paden, ontdekken nieuwe mogelijkheden en creëren unieke combinaties van producten, diensten, markten en partners. Dit alles met als doel om de groei van onze klanten te stimuleren en hen te helpen hun concurrentievoordeel te behouden.


 

Scale-up methodiek

Bij business development is het belangrijk om een procesmatige aanpak te hanteren, waarbij we terugrekenen vanuit het einddoel en stap voor stap werken aan de realisatie van onze doelstellingen. Onze scale-up methodieken helpen ons bij het identificeren van de juiste kansen en het ontwikkelen van een effectieve strategie om deze kansen te benutten. We zorgen ook voor borging van deze strategieën om duurzame groei te garanderen. Dit proces vergt tijd en toewijding. Middels een heldere roadmap, een gedetailleerde aanpak en continue evaluatie bereiken we samen deze doelen.

Innovatieve digitale oplossingen

Als digital agency gebruiken we business development als een middel om onze klanten te helpen groeien en te innoveren in het digitale tijdperk. Door middel van strategische en effectieve digitale oplossingen willen we onze klanten ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke doelen en het realiseren van duurzame groei.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
logo1
asset-31
asset-32
asset-29
asset-30
asset-27
asset-28
asset-21
asset-20
asset-19
asset-17

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields