Als business development agency kunnen we je gericht adviseren over het gebruik van een webapplicatie versus een traditionele desktop applicatie. Webapplicaties kunnen complexe processen automatiseren en zo de klantreis vloeiender en beter maken. Onze ervaren specialisten zijn in staat gebruiksvriendelijke webapplicaties te realiseren (denk aan progressive web apps, waarbij gebruik wordt gemaakt van bekende webtechnologie) die ervoor zorgen dat gebruikers gestuurd worden richting het behalen van verschillende doelprocessen. Altijd met een grote focus op een optimale gebruikerservaring (UX) en een vloeiende interactie (UI) met de applicatie.

In het kort


  • Webapplicaties zijn te allen tijde voor iedereen en overal vanuit de browser bereikbaar met een internetverbinding.
  • Webapplicaties zijn bij uitstek geschikt als maatwerk webapplicaties of SaaS-oplossing voor het automatiseren van bedrijfsprocessen.
  • Een webapplicatie beschikt over verschillende functionaliteiten die jouw time to market aanzienlijk kunnen verkorten.
  • Webapplicatie als onderdeel van de totale digitale infrastructuur voor jouw organisatie.
DSC08290

Aart AalbersLead Back-end Development

“Webapplicaties hebben meerdere voordelen ten opzichte van traditionele desktop applicaties. Een gebruiker hoeft geen software te installeren maar kan ten alle tijden een applicatie vanuit verschillende devices bereiken.”

Aart AalbersLead Back-end Development

Webapplicaties

Webapplicaties zijn ten alle tijden voor iedereen bereikbaar. Webapplicaties hebben meerdere voordelen ten opzichte van traditionele desktop applicaties. Een gebruiker hoeft geen software te installeren maar kan ten alle tijden een applicatie vanuit verschillende devices bereiken. Dit maakt dat werken vanuit verschillende locaties of devices nóg eenvoudiger wordt.


Sumedia brengt de wensen, behoeftes en doelstellingen in kaart en op basis wordt er een goed fundament geadviseerd voor uw webapplicatie. Hierin kan er naast het volledig op maat ontwikkelen van een webapplicatie ook gekeken worden naar verschillende Saas-oplossingen.


 

Maatwerk applicatie of SaaS-oplossing

Webapplicaties zijn bij uitstek geschikt als maatwerk webapplicaties of SaaS-oplossing voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Een Saas-oplossing (Software as a Service) betreft een stuk bestaande software dat in een abonnementen model aangeboden kan worden. We zijn in staat een advies uit te brengen dat exact aan zal sluiten op jouw vraag.
Sumedia heeft in de afgelopen jaren veel functionaliteiten ontwikkeld die resulteren in een korte time to market voor jouw webapplicatie. Denk hierin aan onderdelen als gebruikersbeer, rollen & rechten, forms, contentdeling, data filters en reports. Dit maakt dat bepaalde functionaliteiten snel kunnen worden ingezet wat de time to market van jouw webapplciatie kan verkorten.

Webapplicatie als onderdeel van de totale digitale infrastructuur

Onze experts kunnen een webapplicatie als fundamenteel onderdeel van jouw totale digitale infrastructuur implementeren. Door het leggen van verschillende API koppelingen zijn wij in staat processen te automatiseren en de infrastructuur te bundelen. De gehele infrastructuur wordt in beeld gebracht en de webapplicatie zal hier naadloos op aan kunnen sluiten.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan