Sumedia is gespecialiseerd in de realisatie van op maat gemaakte portals (mijn omgevingen). Een portal die een essentiële rol kan spelen binnen een klantreis en  permanent beschikbaar is voor de gebruiker. Het stelt de gebruiker optimaal in staat zelf handelingen te verrichten, informatie te vinden of te delen en in contact te komen. Daarnaast biedt een portal kansen voor uw organisatie voor een directe communicatie richting de gebruikers en het volledig automatiseren van bedrijfsprocessen.

In het kort


  • We halen alle wensen en behoeftes van de gebruikers naar voren.
  • Er worden doelprocessen ingericht voor jouw organisatie.
  • Security, stabliteit en gebruikersgemak zijn essentiële factoren binnen succesvolle een portal.
  • Portals worden aan usertesten onderheven.
DSC08290

Aart AalbersLead Back-end Development

“Bij het creëren van een platform halen we alle wensen van de users & de organisatie naar voren. Onze experts zullen binnen het traject alle wensen van de gebruikers & de organisatie naar voren halen en uitschrijven in zogeheten user stories.”

Aart AalbersLead Back-end Development

User stories

We halen alle wensen van de users & de organisatie naar voren. Onze experts zullen binnen het traject alle wensen van de gebruikers & de organisatie naar voren halen en uitschrijven in zogeheten userstories. Die user stories zullen onderdeel worden van het proces waarbij er in continutiet gechallenged wordt of alle wensen van zowel gebruikers als organisatie naar voren komen. Daarnaast is het mogelijk om een dergelijk portal te koppelen aan overige zaken binnen de infrastructuur zoals webapplicaties, Chatbots of opslag.

 


Er worden doelprocessen ingericht voor jouw organisatie.


Een optimaal portal (of mijn omgeving) ondersteunt het behalen van doelstellingen voor jouw organisatie. Onze experts zullen bepaalde doelprocessen inrichten om in continuïteit te monitoren en te optimaliseren om te zorgen dat de gebruikers jouw doelen weten te behalen met de maximale gebruikerservaring.

Security, stabiliteit en gebruiksgemak zijn essentiële factoren binnen een succesvolle portal. Onze experts zullen een advies uitbrengen op maat waarbij security (data storage), stabiliteit en gebruikersgemak binnen het portal essentiële onderdelen zijn. Een portal (mijn omgeving) binnen Sumedia wordt het portal zo ingericht dat het een stabiel fundament binnen het technische infrastructuur betreft.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields