Ook voor de ontwikkeling van Native apps kun je bij Sumedia terecht. Native apps die beantwoorden aan een hele andere gebruikersbehoefte dan bij webgerelateerde applicaties het geval is. We kunnen zowel hybride als volledig native applicaties ontwikkelen voor zowel Android als iOS. Apps die exact aansluiten op de functionering van een bepaald device op een bepaald besturingssysteem.

In het kort


  • Sumedia heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van zowel Hybride als Native apps.
  • Native biedt bepaalde functionaliteiten die essentieel kunnen zijn binnen een optimale gebruikerservaring (Camera, GPS en FaceID).
  • We integreren Native apps altijd in de totale digitale infrastructuur van jouw organisatie.
  • Een Agile werkproces voor een optimaal resultaat.
DSC08290

Aart AalbersLead Back-end Development

“Het voordeel van een Native apps betreft het kunnen gebruiken van specifieke functionaliteiten van het device waarop de app is geïnstalleerd. Dit maakt dat de gebruikerservaring kan worden verbeterd en er functioneel andere doelen kunnen worden bereikt.”

Aart AalbersLead Back-end Development

Een verbeterde gebruikerservaring

Zowel Hybride als Native apps worden ontwikkelt binnen Sumedia. Een Native app is een mobiele app speciaal ontwikkeld voor het besturingssysteem van een apparaat (IOS & Android). Een hybride app zet je wel direct op je telefoon maar opent een daarmee een webapplicatie via de browser. Onze experts zullen op basis van de specifieke doelstellingen van jouw organisatie een optimaal advies uitbrengen richting het gewenste fundament.

 


Native biedt bepaalde functionaliteiten die essentieel kunnen zijn binnen een optimale gebruikerservaring (Camera, GPS en FaceID).


De grote asset van een Native app betreft het kunnen gebruiken van specifieke functionaliteiten van het device waarop de app is geïnstalleerd. Dit maakt dat de gebruikerservaring kan worden verbeterd en er functioneel andere doelen kunnen worden bereikt. Als business development agency helpen wij jouw organisatie bij het juiste advies in strategie, concept, design en implementatie.

Native apps als onderdeel van de totale digitale infrastructuur

Native apps kunnen ook als onderdeel van een grotere digitale infrastructuur worden ingezet. Zo kan een Native apps de eindgebruiker (een meer beperkte) toegang geven tot een portal (link naar portal) of webapplciate (link naar webapplicatie). Een Native app kan dan ingezet worden als een fundamenteel onderdeel in de gewenste klantreis.

Agile werkproces voor een optimaal resultaat

Ook bij de ontwikkeling van een Native app wordt er een Agile werkproces ingeregeld waarbij alle wensen worden gedocumenteerd in een MVP (Minimum Viable Product), user stories en flows worden uitgewerkt, design volledig in een prototype wordt gevisualiseerd en een dvelopment team in sprints van twee weken naar het resultaat werkt.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

Logo KLM
Logo Louwman Exclusive
Logo NAKD
Logo Zelfstroom
Logo Wonder Weeks
Logo Pegasus
Logo Open Makelaars
Logo Somerset Capital Partners
Logo Oei, ik groei
Logo EAU
Logo De Graaf & Cornelissen
Logo Dynamis
Logo Dutch GP
Logo Bear
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

Schermafbeelding 2023-04-06 om 14.55.15
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" geeft vereiste velden aan

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" geeft vereiste velden aan