Wireframing is een essentieel onderdeel van het ontwerpproces om een visuele weergave van het product te maken. Het stelt onze designers in staat om hun ideeën te plannen, organiseren en structureren, evenals potentiële tekortkomingen en verbeteringen te identificeren. Door een wireframe te creëren, identificeren onze designers gebruiksvriendelijkheidsproblemen en design elementen die moeten worden aangepast en hoe het product eruit zal zien en functioneren.

In het kort


  • Wireframing is een essentieel onderdeel van het ontwerpproces om een visuele weergave van het product te maken.
  • Het stelt onze designers in staat om hun ideeën te plannen, organiseren en structureren, evenals potentiële tekortkomingen en verbeteringen te identificeren.
  • Wij begrijpen hoe belangrijk wireframen is bij het creëren van succesvolle designs en producten die goed uitgedacht en geoptimaliseerd zijn voor de gebruiker.
  • Ons team van ervaren digital designers en developers gebruikt wireframing om producten te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke eisen voor een breed scala aan industrieën.
DSC00773

Sven MeijerDigital Designer

“Slecht, of niet uitgewerkte wireframes kunnen leiden tot onvoldoende functionaliteit, onduidelijkheid in het design, verminderde gebruiksvriendelijkheid en een verhoogde kans op bugs.”

Sven MeijerDigital Designer

Gewenste doelstellingen

Een wireframe kan ook worden gebruikt om ideeën met opdrachtgevers en ontwikkelaars te communiceren, wat helpt om te garanderen dat het product aan de gewenste doelstellingen voldoet.

 


Wij begrijpen hoe belangrijk wireframen is bij het creëren van succesvolle designs en producten die goed uitgedacht en geoptimaliseerd zijn voor de gebruiker.


 

Bij Sumedia begrijpen we hoe belangrijk wireframen is bij het creëren van succesvolle designs en producten die goed uitgedacht en geoptimaliseerd zijn voor de gebruiker. Slecht, of niet uitgewerkte wireframes kunnen leiden tot onvoldoende functionaliteit, onduidelijkheid in het design, verminderde gebruiksvriendelijkheid en een verhoogde kans op bugs. Dit kan resulteren in een product dat niet aan de verwachtingen van de klant voldoet en een slechte gebruikerservaring. Bovendien kan het de opleveringstermijn van het project verlengen, wat kosten met zich meebrengt.

Het eindproduct

Wireframing stelt ons team van ervaren designers en developers in staat om een eindproduct op te leveren dat voldoet aan de gewenste doelstellingen. Wij bieden een breed scala aan services aan voor bedrijven die hun producten en diensten willen ontwikkelen en verbeteren. Ons team van ervaren digital designers en developers gebruikt wireframing om producten te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke eisen voor een breed scala aan industrieën. Door onze jarenlange ervaring kunnen we de kwaliteit van producten verbeteren en de opleveringstermijn verkorten.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

logo1
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields