De visual identity is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf of organisatie. Het is essentieel een visuele representatie van het merk en de waarden van het bedrijf, en het wordt gebruikt om een herkenbare en consistente uitstraling te creëren voor het bedrijf. Een sterke visual identity kan helpen om een sterk en herkenbaar merk te creëren en het bedrijf of de organisatie te onderscheiden van de concurrentie.

In het kort


  • Een sterke Visual Identity kan helpen om een sterk en herkenbaar merk te creëren en het bedrijf of de organisatie te onderscheiden van de concurrentie.
  • Belangrijk is dat de visual identity flexibel genoeg is om op verschillende marketingmaterialen en kanalen ingezet te worden.
  • Onze designers voeren altijd een grondig onderzoeksproces uit om ervoor te zorgen dat een passende visuele identiteit wordt gecreëerd.
  • Wij kennen de kracht van een goed uitgevoerde visual identity en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke en effectieve oplossingen die merken tot leven brengen.
ferdinand-lead-creative

Ferdinand LamLead Creative

“Mits goed uitgevoerd, helpt een goed ontworpen Visual Identity om vertrouwen en erkenning op te bouwen en een positief merkbeeld te creëren.”

Ferdinand LamLead Creative

Consistentie

Onze specialisten op het gebied van design creëren visual identities zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het visueel aantrekkelijk is en het juiste boodschap aan het doelpubliek overbrengt. Daarbij is het belangrijk dat de visual identity flexibel genoeg is om verschillende marketingmaterialen en kanalen te accommoderen. Als het goed uitgevoerd wordt, kan een goed ontworpen Visual Identity helpen om vertrouwen en erkenning op te bouwen en een positief merkbeeld te creëren. Om een succesvolle visual identity te ontwikkelen, is een diepgaand begrip van de doelstellingen, waarden en doelgroep van het bedrijf vereist. Onze designers voeren altijd een grondig onderzoeksproces uit om ervoor te zorgen dat een passende visuele identiteit wordt gecreëerd.

 


Consistentie is cruciaal, omdat dit helpt om een memorabel en herkenbaar merk te creëren.


Dit omvat het verzamelen van inzichten van het doelpubliek, het onderzoeken van concurrerende merken en het onderzoeken van visuele trends. Een sterke Visual Identity dient worden geïmplementeerd op alle klantcontactpunten, waaronder de website, sociale media en offline marketingmateriaal. Consistentie is cruciaal, omdat dit helpt om een memorabele en herkenbaar merk te creëren. Bovendien reviewen onze designers de door ons ontwikkelde Visual Identities regelmatig om ervoor te zorgen dat deze nog steeds relevant en effectief zijn.

De kracht

Bij Sumedia kennen we de kracht van een goed uitgevoerde visual identity en zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke en effectieve oplossingen die merken tot leven brengen. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om een diepgaand begrip te krijgen van hun doelen en doelgroep. We creëren vervolgens een strategische visuele identiteit die is afgestemd op hun behoeften en doelstellingen, en die hen zal helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Ons ervaren team van designers en strategen is opgeleid om creatieve oplossingen te leveren die visueel aantrekkelijk zijn en effectief zijn in het communiceren van de merk boodschap.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

logo1
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields