User flows en user stories zijn essentiële onderdelen van een succesvol digital design. User flows stellen onze digital designers in staat om de stappen te begrijpen die een gebruiker moet nemen om een taak te voltooien, terwijl user stories in kaart brengen wat de gebruiker wil bereiken. User stories en user flows geven onze designers onmisbaar inzicht in de reis die de gebruiker aflegt van binnenkomst tot het voltooien van het einddoel: conversie.

In het kort


  • User flows stellen onze product designers in staat om de stappen te begrijpen die een gebruiker moet nemen om een taak te voltooien.
  • Door de user flow van de gebruiker uit te stippelen, kunnen onze designers eventuele pijnpunten identificeren en veranderingen in het design effectief implementeren.
  • Naast het begrijpen van User stories en user flows, houden onze designers ook rekening met gebruikersfeedback en analytics bij het ontwerpen van producten.
  • Daarnaast richten we ons op het creëren van intuïtieve gebruikerservaringen die aangenaam zijn voor de gebruikers van onze klanten.
DSC00773

Sven MeijerDigital Designer

“Door de user flows & user stories van de gebruiker uit te stippelen, kunnen onze designers eventuele pijnpunten in een zo vroeg mogelijk stadium identificeren en veranderingen in het design direct implementeren.”

Sven MeijerDigital Designer

Afgestemd op de specifieke behoeften

Het biedt ook een visuele weergave van het pad van de gebruiker, waardoor onze designers potentiële verbeteringen kunnen identificeren. Door de user flow van de gebruiker uit te stippelen, kunnen onze designers eventuele pijnpunten identificeren en veranderingen in het design effectief implementeren. User stories bieden een verhaal dat onze product designers in staat stelt om de behoeften en gewenste resultaten van de gebruiker te begrijpen. Ze worden meestal geschreven in de vorm van “Als gebruiker wil ik …” en bieden inzicht in de motivaties en doelen van de gebruiker. User stories zijn ook nuttig bij het bepalen van de prioriteit van functies, omdat ze gesorteerd kunnen worden op basis van hun belang voor de gebruiker. Door User stories en user flows te begrijpen, kunnen onze designers ervoor zorgen dat de producten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun gebruikers.

 


Door user flows & user stories te begrijpen, kunnen onze designers ervoor zorgen dat de producten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun gebruikers.


 

Naast het begrijpen van user stories en user flows, houden onze designers ook rekening met gebruikersfeedback en analytics bij het ontwerpen van producten. Door gebruikersfeedback en analytics in hun design te integreren, zorgen onze designers ervoor dat de producten en designs zijn aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de gebruikers. Bovendien streven onze designers naar het creëren van intuïtieve gebruikerservaringen die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Gebruikersgericht en intuïtief

Als business development agency weten wij hoe belangrijk user stories en user flows zijn in een product design proces. We gebruiken ze om gebruikersgerichte ervaringen te creëren die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Daarnaast richten we ons op het creëren van intuïtieve gebruikerservaringen die aangenaam zijn voor de gebruikers van onze klanten.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

logo1
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields