Prototyping is een essentieel onderdeel van het productontwikkelingsproces. Het geeft onze designers en ontwikkelaars de kans om hun ideeën te verkennen, veronderstellingen te testen en gefundeerde beslissingen te nemen over het product voordat er wordt begonnen met de realisatie van de volledige versie. Door een prototype te creëren en te testen, identificeren onze designers en ontwikkelaars snel potentiële ontwerpfouten en kunnen zij het product verbeteren om zijn effectiviteit te vergroten.

In het kort


  • Prototyping geeft onze designers en ontwikkelaars de kans om hun ideeën te verkennen, veronderstellingen te testen en gefundeerde beslissingen te nemen over het product voordat er wordt begonnen met de realisatie van de volledige versie.

  • Door feedback van belanghebbenden, gebruikers en andere experts in te zetten, creëren onze specialisten een prototype dat aan de behoeften van alle betrokkenen voldoet.

  • Wij zetten onze  expertise en kennis van prototyping in om ervoor te zorgen dat het product met de gebruiker in gedachten is ontworpen en dat eventuele problemen worden geïdentificeerd en aangepakt voordat de lancering plaatsvindt.

  • Uiteindelijk stelt prototyping onze teams in staat om gefundeerde beslissingen te nemen, betere producten te creëren, development tijd en kosten te reduceren.
DSC00823

Lars GroenewaldDigital Designer

“Door feedback van belanghebbenden, gebruikers en andere experts in te zetten, creëren we altijd een prototype dat aan de behoeften van alle betrokkenen voldoet.”

Lars GroenewaldDigital Designer

Gefundeerde beslissingen

Prototyping helpt ook de belanghebbenden het product en hoe het werkt beter te begrijpen, en kan worden gebruikt om functiesets, gebruiksvriendelijkheid en andere design elementen te communiceren. Uiteindelijk stelt prototyping onze teams in staat om gefundeerde beslissingen te nemen, betere producten te creeren, development tijd en kosten te reduceren.

 


Prototyping is een cruciaal onderdeel van het design proces, zodat onze teams kunnen experimenteren met verschillende oplossingen om de best mogelijke uitkomst te garanderen.


 

Prototyping is dus een krachtig hulpmiddel dat kan worden gebruikt om ontwerpbeslissingen te valideren, gebruikersbehoeften te identificeren en potentiële oplossingen te vinden. Bij Sumedia is het een cruciaal onderdeel van het design proces, zodat onze teams kunnen experimenteren met verschillende oplossingen om de best mogelijke uitkomst te garanderen. Door feedback van belanghebbenden, gebruikers en andere experts in te zetten, creëren onze specialisten een prototype dat aan de behoeften van alle betrokkenen voldoet. Daarnaast stelt het onze teams in staat om veronderstellingen te testen en eventuele problemen te ontdekken voordat ze zich vastleggen op een volledige versie en het ontwikkelen van het product.

Effectiviteit

Slecht geïmplementeerde prototypes kunnen leiden tot dure ontwerpen die niet aan de behoeften van de gebruiker voldoen, belangrijke functies ontbreken of gewoon niet haalbaar zijn. Het niet gebruiken van prototyping kan ook leiden tot gemiste kansen om potentiële problemen te identificeren voordat ze duur worden. Als business development agency zetten wij onze  expertise en kennis van prototyping in om ervoor te zorgen dat het product met de gebruiker in gedachten is ontworpen en dat eventuele problemen worden geïdentificeerd en aangepakt voordat de lancering plaatsvindt.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31
logo1

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields