De corporate identity is de visuele representatie van het merk, de waarden en het doel van een bedrijf. Het wordt uitgedrukt door logo’s, kleuren, lettertypen en andere visuele elementen, en wordt vaak gebruikt om een bedrijf te onderscheiden van anderen. Het is belangrijk om een corporate identiteit te creëren die uniek en meteen herkenbaar is, om een bedrijf effectief te onderscheiden op de markt en om een emotionele band met klanten te creëren.

In het kort


  • De corporate identity is de visuele representatie van het merk, de waarden en het doel van een bedrijf.
  • Het is belangrijk om de missie, waarden en doelen van het bedrijf in gedachten te houden om een coherente en herkenbare identiteit te creëren die de merkwaarden en de identiteit van het merk weerspiegelen.
  • Een succesvolle corporate identity creëren vereist een grondige kennis van branding en design principes, evenals een begrip van het doelpubliek en hun behoeften.
  • Onze focus ligt altijd op het ontwikkelen van een steviger merkimago met groeipotentie.
DSC00950

Ferdinand LamLead Creative

“Bij het ontwerpen van een corporate identity is het cruciaal om de missie, waarden en doelen van het bedrijf in gedachten te houden om een coherente en herkenbare identiteit te creëren die de merkwaarden en de identiteit van het merk weerspiegelen.”

Ferdinand LamLead Creative

Coherent en herkenbaar

Bij het ontwerpen van een corporate identity is het belangrijk om de missie, waarden en doelen van het bedrijf in gedachten te houden om een coherente en herkenbare identiteit te creëren die de merkwaarden en de identiteit van het merk weerspiegelen. Een succesvolle corporate identity creëren vereist een grondige kennis van branding en design principes, evenals een begrip van het doelpubliek en hun behoeften.

 


Een grondige kennis van branding en design principes, evenals een begrip van het doelpubliek en hun behoeften.


 

Om een effectieve corporate identity te creëren, focussen onze designers zich vooral op het creëren van een logo dat herkenbaar en onvergetelijk is, evenals het selecteren van kleuren, lettertypen en andere design elementen die consistent zijn met het merk en de waarden van het bedrijf. Hierbij houden onze specialisten altijd rekening met het creëren van visuals die gemakkelijk over verschillende platforms en media te verplaatsen zijn, en ervoor te zorgen dat de corporate identity op alle marketingmaterialen en communicatiekanalen consistent wordt toegepast.

Coherent en herkenbaar

Als business development agency vertrouwen wij op onze kennis en expertise en creëren wij krachtige en herkenbare corporate identities die helpen om te onderscheiden van de concurrentie, sterke klantrelaties te onderhouden en het aantrekken van nieuwe klanten. Daarbij ligt in alles onze focus op het ontwikkelen van een steviger merkimago met groeipotentie.

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Onze klantrelaties staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben veel van onze klanten al jaren een professionele samenwerking met ons opgebouwd.

logo1
35665e8b-799c-497e-ba3f-1decec03c1af-e1680270590531
asset-17
asset-19
asset-20
asset-21
asset-28
asset-27
asset-30
asset-29
asset-32
asset-31

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields