Nieuw Wonen Nederland (powered by NVM) wilde een innovatief platform creëren dat fungeert als hét centrum voor nieuwbouw in Nederland, vergelijkbaar met Funda maar gericht op nieuwbouwprojecten. In samenwerking met Sumedia kreeg het project vorm.

In het kort:


 • Merkidentiteit en Visuele Uitwerking
 • Platformontwikkeling
 • Dashboard voor Makelaars
 • Resultaten en Toekomstige Ontwikkelingen

Merkidentiteit en Visuele Uitwerking

Als onderdeel van het project heeft Sumedia zich gericht op het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit die naadloos aansluit bij de missie en visie van Nieuw Wonen Nederland. Dit omvatte een volledig logo-traject, de ontwikkeling van een consistente huisstijl en de creatie van alle uitingen die hiermee verband houden.

 

 • Logo-traject: Na een diepgaande analyse van de waarden, doelstellingen en identiteit van Nieuw Wonen Nederland, zijn verschillende logoconcepten ontwikkeld. Het uiteindelijke logo, modern en tijdloos, straalt de kernwaarden van innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid uit.
 • Huisstijl en Uitingen: Gebaseerd op het logo is een consistente huisstijl ontwikkeld, toegepast op alle communicatie-uitingen. Dit omvatte kleurenpaletten, typografie, iconografie en beeldgebruik, die samen een herkenbare en samenhangende visuele identiteit vormden voor het merk.
DSC00823

LarsGroenewald

”Het uiteindelijke logo, modern en tijdloos, straalt de kernwaarden van innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid uit.”

LarsGroenewald

Platformontwikkeling

In samenwerking met Nieuwbouw Online (NBO) heeft Sumedia een geavanceerd platform ontwikkeld dat alle aspecten van nieuwbouw in Nederland omvat. Enkele kenmerken van het platform zijn:

 • Uitgebreide Zoekfuncties: Gebruikers kunnen eenvoudig door een uitgebreide database van nieuwbouwprojecten navigeren met behulp van geavanceerde zoekfilters.
 • Interactieve Kaarten: Via interactieve kaarten kunnen gebruikers locaties en details van verschillende projecten verkennen.
 • 3D Kavelkaart: Een innovatieve functie waarmee gebruikers een gedetailleerd overzicht krijgen van beschikbare kavels en hun specifieke kenmerken.
 • Persoonlijke Mijn Omgeving: Gebruikers kunnen hun woonwensen achterlaten en worden automatisch op de hoogte gehouden van nieuw aanbod dat aan hun criteria voldoet.
 • Geautomatiseerd Aanbod: Het platform vernieuwt en verrijkt automatisch het aanbod van nieuwbouwprojecten, waardoor gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente informatie.

 

 

Dashboard voor Makelaars

Een uitgebreid dashboard is ontwikkeld voor makelaars, waarmee zij relevante informatie kunnen bekijken over hun projecten, zoals leadscores en andere gegevens die hen helpen hun diensten aan consumenten te verbeteren.
 

Resultaten en Toekomstige Ontwikkelingen

Het resultaat is een krachtig platform dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop nieuwbouw in Nederland wordt verkend en aangeboden. Door het combineren van hoogwaardig design, geavanceerde technologie en een doordachte merkstrategie, heeft Sumedia Nieuw Wonen Nederland gepositioneerd als een autoriteit op het gebied van nieuwbouw. De samenwerking tussen Sumedia en NBO gaat verder, waarbij voortdurende data-analyse en gebruikersinzichten worden gebruikt om het platform voortdurend te verbeteren en te optimaliseren.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields