We komen in de markt steeds meer situaties tegen waarbij het voor de opdrachtgever onduidelijk is wat voor een fundament er gebruikt dient te worden voor hun digitale vraagstuk. Welk technische fundament is het meest geschikt voor de huidige fase van jouw organisatie maar is tevens in staat mee te groeien met de toekomstplannen? We doen de investering tenslotte het liefst maar een keer. Sumedia adviseert een technisch fundament dat exact aansluit op de huidige behoefte, maar ook in staat is mee te groeien. Mochten Open Source oplossingen tegen limitaties aanlopen of wordt het maatwerk component dan te uitgebreid? Sumedia heeft hier de perfecte oplossing voor: Sumedia Smart CMS. Wat houdt dit precies in? Dat lichten we graag toe in dit artikel.

In het kort:


  • Sumedia Smart CMS wat is het precies en wat zijn de voordelen?
  • Maatwerk CMS; is er dan geen sprake van Vendor Locking?
  • Maximale uitstraling kan gekoppeld worden aan een eenvoudig in te zetten commerce oplossing.
  • Sumedia analyseert eerst de vraag en adviseert vanuit daar het fundament.

Sumedia Smart CMS wat is het precies en wat zijn de voordelen?

Op het moment dat er bepaalde specifieke wensen zijn dan kan het omslachtig worden om dit binnen een Open Source oplossing te realiseren. Omslachtige implementaties hebben veelal direct invloed op prestaties, snelheid, stabiliteit en security. Mede hierom kan er door Sumedia geadviseerd worden een maatwerk fundament in te richten (interne benaming: Smart CMS) dat exact zal aansluiten op jouw digitale vraagstuk. Binnen maatwerk oplossingen worden nog steeds gebruikersgemakken van Open Source systemen als bijvoorbeeld WordPress gebruikt zodat de oplossing intuïtief blijft functioneren. Daarnaast zijn er bepaalde oplossingen bijvoorbeeld de veel gebruikte SEO Yoast tool & Gravity forms die door Sumedia met vergelijkbare functionaliteiten kunnen worden geïntegreerd. Kortom; een volledig maatwerk oplossing bij Sumedia wordt gerealiseerd op een bestaand framework, in een bekende programmeertaal en met alle bekende gebruikersgemakken.
normaal-daan

Daan TutertStrateeg

”Een van de belangrijkste voordelen van goed design in een propositie is dat het vertrouwen en geloofwaardigheid kan creëren bij potentiële klanten.”

Daan TutertStrateeg

Een maatwerk CMS; is er dan geen sprake van Vendor Locking?

Sumedia’s maatwerk oplossingen worden gerealiseerd op een bestaand framework en ontwikkeld in PHP. Hierbij worden de oplossingen volledig gedocumenteerd waardoor iedere andere organisatie (met expertise PHP) eventueel in staat is om binnen de oplossing te kunnen werken. We begrijpen als geen ander dat Vendor Locking geen gewenste situatie is en kiezen er daarom voor om het zo in te richten dat jij als opdrachtgever indien noodzakelijk de vrijheid hebt om een andere kant op te gaan.

 


Maximale uitstraling kan gekoppeld worden aan een eenvoudig in te zetten E-commerce oplossing.


 

Als business development agency weten wij als geen ander dat de digitale experience bij ieder digitale vraagstuk.van essentieel belang is. Ook bij organisaties die binnen een E-commerce oplossing meer willen dan enkel een productenoverzicht kan Sumedia de ideale oplossing bieden. Want wat als een eenvoudig in te zetten Open Source als WordPress, Shopify of Prestashop niet toereikend is maar Magento2 te complex en het budget dit niet toelaat? Sumedia heeft binnen dat spectrum de ideale oplossing ontwikkeld: Smart Commerce CMS. Een volledig API based platform dat de time to market van een complexere webshop verkort, eenvoudig te gebruiken is en de maximale uitstraling kan geven aan jouw E-commerce vraagstuk. Ga naar webshops en kijk wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Sumedia analyseert eerst de vraag en adviseert vanuit daar het CMS.

Wij begrijpen als geen ander dat de techniek slechts een middel is ondersteunend dient te zijn aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Dit maakt dat wij eerst een verdiepingsslag maken in de concrete vraag om vervolgens het juiste fundament te adviseren. Sumedia heeft ervaring met verschillende technische fundamenten en adviseert het juiste fundament voor jouw organisatie. Niet alleen wat op dit moment past, maar wat ook voor de toekomst het juiste fundament betreft.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields