Met een geschiedenis van meer dan 30 jaar als toonaangevende speler en 450 objecten in haar portefeuille in de horeca branche heeft Klaassen horeca makelaardij een sterke reputatie opgebouwd. Echter, om te blijven voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten en om zich te onderscheiden in een steeds meer competitieve markt, heeft Klaassen besloten tot een vernieuwing van hun digitale identiteit. Sumedia gevraagd om deze transformatie te leiden en een eigentijdse digitale positionering voor Klaassen Makelaardij in de horeca branche te realiseren.

In het kort:


  • Definiëren van de identiteit
  • Ontwikkeling van de nieuwe website
  • Modules voor verbeterde functionaliteit
  • Resultaten

Definiëren van de identiteit

Klantonderzoek en segmentatie: Sumedia voerde onderzoek uit naar de doelgroep van Klaassen Makelaardij in de horeca branche, waarbij de specifieke behoeften en voorkeuren van horecaondernemers werden geanalyseerd om effectieve persona’s te ontwikkelen.

 

Versterken van de kernwaarden: Door middel van workshops en interviews met belanghebbenden werden de kernwaarden van Klaassen Makelaardij versterkt en gevalideerd, met een focus op hun langdurige expertise en toewijding aan de horeca sector.

 

Tone of Voice & Online Positionering: Sumedia definieerde een aansprekende tone of voice die de expertise en betrouwbaarheid van Klaassen Makelaardij benadrukt, en om hun leiderschap in de horeca branche te accentueren.

 

Creatie van Moodboard en Corporate Identity (CI): Op basis van de vastgestelde kernwaarden en positionering creëerde Sumedia een inspirerend moodboard dat diende als leidraad voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en visuele identiteit die de essentie van Klaassen Makelaardij in de horeca branche weerspiegelt.

 

Presentatie en Doorvertaling: Het moodboard en de bijbehorende CI werden gepresenteerd aan Klaassen Makelaardij, waarbij feedback werd geïntegreerd om tot een definitieve visuele identiteit te komen die de rijke geschiedenis en expertise van het bedrijf weerspiegelt.
DSC00823

LarsGroenewald

”Op basis van de vastgestelde kernwaarden en positionering creëerde Sumedia een inspirerend moodboard dat diende als leidraad voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en visuele identiteit die de essentie van Klaassen Makelaardij in de horeca branche weerspiegelt.”

LarsGroenewald

Ontwikkeling van de nieuwe website

Kick-off en designrichting: Voorafgaand aan de ontwikkeling van de nieuwe website vond een kick-off plaats waarbij de designrichting werd bepaald in overeenstemming met de vernieuwde merkidentiteit van Klaassen Makelaardij en de specifieke behoeften van horecaondernemers.

 

 

Functioneel ontwerp: Sumedia ontwierp een functioneel ontwerp van de nieuwe website, gericht op het bieden van een intuïtieve gebruikerservaring en het effectief presenteren van het aanbod aan horecapanden en -diensten.

 

Website ontwikkeling: De website werd ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën en een op maat gemaakt content management systeem (CMS) om een naadloze gebruikerservaring te garanderen en het beheer van horecapanden eenvoudig te maken.
Modules voor verbeterde functionaliteit:

 

  • Cubic Eyes API koppeling: Om het beheer van horecapanden te vereenvoudigen, werd een koppeling gerealiseerd met Cubic Eyes, waardoor nieuwe aanbiedingen automatisch werden ingeladen op de website.
  • Slimme zoekfunctie: Een geavanceerde zoekfunctie werd geïntegreerd om horecaondernemers snel en eenvoudig het ideale pand te laten vinden, ondersteund door handige filteropties.
  • Contentcreatie: Sumedia leverde krachtige en overtuigende content, inclusief SEO-optimalisatie, om de boodschap van Klaassen Makelaardij effectief over te brengen aan hun doelgroep van horecaondernemers.

Resultaat

Door de vernieuwde digitale identiteit en website heeft Klaassen Makelaardij haar positie als dé specialist in de horeca branche versterkt, met een eigentijdse uitstraling die de lange geschiedenis en expertise van het bedrijf weerspiegelt.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields