Sumedia heeft IMPAC Real Estate bijgestaan bij het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe website. IMPAC Real Estate is een internationale ontwikkelaar die gelooft dat het bezitten van recreatief vastgoed in Oostenrijk het leven verrijkt. Ze bieden niet alleen een ontsnapping uit de alledaagse hectiek, maar ook een duurzame vastgoedinvestering met aantrekkelijk rendement.

In het kort:


  • Uitgebreide kick-off
  • Prototyping
  • Resultaten

Uitgebreide kick-off

Voorafgaand aan het starten van het project, vond een uitgebreide kick-off plaats waarbij diverse expertises betrokken waren. Hier werden de wensen, doelstellingen, marktsegment, doelgroep en de organisatie van IMPAC besproken. Vervolgens werd een grondig vooronderzoek uitgevoerd waarbij de huidige situatie en de reeds bestaande content werden geanalyseerd.
DSC02830

Jarl RoelofsenDigital Designer

”Voordat de ontwikkeling begon, werd ervoor gezorgd dat elk aspect van de website duidelijk was en voldeed aan de verwachtingen van IMPAC.”

Jarl RoelofsenDigital Designer

Prototyping

Sumedia presenteerde een compleet concept, verwerkt in een prototype, voor de nieuwe website. Voordat de ontwikkeling begon, werd ervoor gezorgd dat elk aspect van de website duidelijk was en voldeed aan de verwachtingen van IMPAC. De ontwikkeling vond plaats met behulp van de nieuwste technieken en een gebruiksvriendelijk CMS-systeem (WordPress).

 

Resultaat

Gedurende het proces waren er regelmatige inventarisatiemeetings, werd er feedback ontvangen en verwerkt, en was er voortdurende communicatie met IMPAC om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldeed aan hun tevredenheid. De website werd ontworpen met aandacht voor merkbetekenis en functionaliteit, met een focus op het creëren van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online ervaring voor de doelgroep van IMPAC Real Estate.

 

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields