Als business development agency voor de publieke sector begrijpen we de unieke uitdagingen waar overheden en gemeenten voor staan. Het gaat hier niet alleen om het leveren van diensten aan burgers, maar ook om het voldoen aan regelgeving, het beheren van vertrouwelijke informatie en het bewaren van publieke reputatie. Het is dan ook essentieel om een digital agency te vinden die ervaring heeft met de complexiteit van de publieke sector.

In het kort


  • Als digitale partner voor de publieke sector begrijpen we de unieke uitdagingen waar overheden en gemeenten voor staan.
  • Ons team is op de hoogte van alle relevante regelgeving en houdt zich strikt aan de veiligheidsnormen die nodig zijn voor de publieke sector.
  • We zijn altijd open en eerlijk over onze processen, kosten en deadlines, en houden onze klanten op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen.
  • We begrijpen de unieke uitdagingen waar publieke organisaties voor staan en zijn er trots op dat we een betrouwbare en transparante partner zijn voor tenders en andere projecten in de publieke sector.
SU sfeer-121_FKK_webgebruik

Daan TutertStrateeg

“Wij hebben al vele publieke organisaties geholpen met het realiseren van succesvolle digitale projecten binnen de beperkte budgetten die beschikbaar zijn.”

Daan TutertStrateeg

Relevante kennis

Een belangrijk aspect voor publieke organisaties is dat ze vaak te maken hebben met beperkte budgetten. Daarom is het vinden van een digital agency met ervaring in het werken binnen de publieke sector van groot belang. Wij hebben bijvoorbeeld al vele publieke organisaties geholpen met het realiseren van succesvolle digitale projecten binnen de beperkte budgetten die beschikbaar zijn.

 


Samen bouwen we aan een betere publieke sector met digitale innovatie.


 

Een andere uitdaging waarmee publieke organisaties te maken hebben, is de noodzaak om aan strikte regelgeving en veiligheidsnormen te voldoen. Ons team is op de hoogte van alle relevante regelgeving en houdt zich strikt aan de veiligheidsnormen die nodig zijn voor de publieke sector. We hebben ervaring met het werken met gevoelige informatie en zorgen voor veilige opslag en overdracht van gegevens.

Betrouwbaar

Naast het voldoen aan regelgeving en normen, is het ook belangrijk dat een digital agency begrijpt hoe de publieke sector werkt en wat belangrijk is voor de burgers. We zijn zeer bekend met de verschillende niveaus van de overheid en hoe deze met elkaar samenwerken. We weten hoe belangrijk het is om open, transparant en betrouwbaar te zijn, en hoe belangrijk het is om diensten te leveren die voldoen aan de behoeften van de burgers.

Transparante partner

Tot slot begrijpen we dat het werken met publieke organisaties veel communicatie en transparantie vereist. We zijn altijd open en eerlijk over onze processen, kosten en deadlines, en houden onze klanten op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. We geloven in een partnerschap waarin we samenwerken om de beste resultaten te behalen en de verwachtingen van de klant te overtreffen.
Kortom, als business development agency hebben we de ervaring, kennis en expertise om publieke organisaties te helpen bij het realiseren van succesvolle digitale projecten die voldoen aan de behoeften van burgers en overheden. We begrijpen de unieke uitdagingen waar publieke organisaties voor staan en zijn er trots op dat we een betrouwbare en transparante partner zijn voor tenders en andere projecten in de publieke sector.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields