Als business development agency weten we dat een succesvol evenement niet alleen afhankelijk is van een goede organisatie, maar ook van een sterke digitale strategie. Onze senior strategen ontwikkelen daarom een allesomvattende strategie die gericht is op het creëren van een naadloze digitale ervaring voor de bezoekers van het evenement, vanaf het moment dat ze online informatie opzoeken over het evenement tot na afloop van het evenement.

In het kort


  • Wij creëren naadloze digitale bezoekerservaringen, vanaf het moment dat men online informatie zoekt tot na afloop van het evenement.
  • Een naadloze digitale ervaring voor de bezoekers van het evenement, vanaf het moment dat ze online informatie opzoeken over het evenement tot na afloop van het evenement.
  • Wij richten ons op het ontwerpen van intuïtieve user flows, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën en tools om de interactie tussen de bezoekers en het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Wij maken we gebruik van gepersonaliseerde content en gerichte marketing om de betrokkenheid en tevredenheid van de bezoekers te vergroten.
DSC08198

Sven MeijerDigital designer

“Om ervoor te zorgen dat bezoekers voor, tijdens en na events een geweldige digitale ervaring hebben, ontwikkelen wij pre-during-after platform varianten.”

Sven MeijerDigital designer

Gestroomlijnde events

Onze strategieën zijn gericht op het optimaliseren van de gebruikerservaring en het creëren van een gestroomlijnd proces voor de aankoop van tickets en andere evenement gerelateerde producten en diensten. Wij richten ons op het ontwerpen van intuïtieve user flows, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën en tools om de interactie tussen de bezoekers en het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 


Optimalisatie van de gebruikerservaring en het creëren van een gestroomlijnd proces voor de aankoop van tickets en andere evenement gerelateerde producten en diensten.


 

Om ervoor te zorgen dat bezoekers voor, tijdens en na events een geweldige digitale ervaring hebben, ontwikkelen wij pre-during-after platform varianten. Hierbij maken we gebruik van gepersonaliseerde content en gerichte marketing om de betrokkenheid en tevredenheid van de bezoekers te vergroten.

Uitstekende ervaring

Kortom, bij Sumedia richten we ons op het creëren van een uitstekende digitale ervaring voor de bezoekers van uw evenement. Of het nu gaat om een grootschalig sportevenement of een exclusieve theatervoorstelling, wij zorgen ervoor dat uw evenement online opvalt en dat de bezoekers optimaal kunnen genieten van het evenement zelf.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields