Wij zijn de marktleider in het bedenken, strategisch aanpakken, ontwerpen en ontwikkelen van makelaarsplatforms. In een tijd waarin de concurrentie tussen makelaars groter is dan ooit tevoren, is het van essentieel belang om op te vallen en een onderscheidende propositie te bieden. Dit vraagt om een hoog niveau van strategisch inzicht, creativiteit en technische expertise, met als doel het ontwikkelen van een digitaal platform dat niet alleen jouw verhaal treffend vertelt, maar ook beschikt over innovatieve tools en integraties met Realworks.

In het kort


  • Marktleider in het bedenken, strategisch aanpakken, ontwerpen en ontwikkelen van makelaarsplatforms.
  • In een tijd waarin de concurrentie tussen makelaars groter is dan ooit tevoren, is het van essentieel belang om op te vallen en een onderscheidende propositie te bieden.
  • Een digitaal platform dat niet alleen jouw verhaal treffend vertelt, maar ook beschikt over innovatieve tools en integraties met Realworks.
  • We houden de nieuwste trends in de makelaarsbranche nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd het beste van het beste krijgen.
SU sfeer-124_FKK_webgebruik

Daan TutertStrateeg

“We werken met de nieuwste technologieën en houden de nieuwste trends in de makelaarsbranche nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd het beste van het beste krijgen.”

Daan TutertStrateeg

Makelaarsplatforms

Wij begrijpen dat elk project uniek is en dat de details het verschil maken tussen een gewone en een buitengewone beleving. Onze senior strategen hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van succesvolle makelaarsplatforms voor toonaangevende makelaars in diverse sectoren, evenals voor start-ups en scale-ups. We beginnen met het begrijpen van de doelstellingen van onze klanten en richten ons vervolgens op het ontwikkelen van een holistische strategie die de beleving, het design en de technologie combineert om het meest optimale resultaat te behalen.

 


We houden de nieuwste trends in de makelaarsbranche nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd het beste van het beste krijgen.


 

Bij Sumedia geloven we dat creativiteit en innovatie de sleutel zijn tot het creëren van een onvergetelijke beleving. Onze designers zijn experts in het ontwikkelen van unieke en aantrekkelijke designs die naadloos aansluiten op de merkidentiteit van onze klanten en bijdragen aan de totale beleving van het platform. We werken met de nieuwste technologieën en houden de nieuwste trends in de makelaarsbranche nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd het beste van het beste krijgen.

Bereik

Onze diensten omvatten ook het opzetten van effectieve marketingcampagnes om het bereik van het platform en de dienstverlening en de naamsbekendheid te vergroten.

Een greep uit onze projecten:

Willemsen Makelaars

Olsthoorn Makelaars

Beumer Makelaars

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Rijnpoort Makelaars

 

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields