Bij Sumedia hebben we de afgelopen maanden met veel toewijding gewerkt aan de oprichting van onze SU.AI-afdeling. Hiermee willen we als AI Digital Agency vooruitstrevende organisaties helpen bij het vinden van passende AI-toepassingen en ondersteunen bij een succesvolle en gecontroleerde implementatie. 

In het kort:


  • We voegen AI als een buitengewoon krachtige en strategische aanvulling toe aan ons dienstenportfolio.
  • Veel AI-toepassingen zijn interessant en hoopvol, maar het is van groot belang om kritisch te beoordelen of ze daadwerkelijk waardevol zijn voor jouw organisatie. Wij kunnen daarin als AI Digital Agency ondersteunen. 
  • Onze nieuwe SU.AI-afdeling legt zich al maandenlang volledig toe op het volgen van de trends en ontwikkelingen binnen het AI-landschap, alsmede met het testen en experimenteren met diverse nieuwe toepassingen.
  • De waardevolle kennis die we hieruit vergaren delen we graag in begrijpelijke taal met onze opdrachtgevers.

Als vooraanstaand digital agency richten we ons al jaren op business development en duurzame groei van onze opdrachtgevers in het digitale landschap. Vanaf vandaag voegen we AI als een buitengewoon krachtige en strategische aanvulling toe aan ons dienstenportfolio.

In ons dynamische vakgebied vindt de adoptie en implementatie van AI in een razend tempo plaats. Hoewel de meeste toepassingen hoopvol, interessant en ook nuttig zijn, is het van groot belang om kritisch te beoordelen of ze daadwerkelijk waardevol zijn voor jouw organisatie en een tastbare toegevoegde waarde bieden. 

Veilig en gecontroleerd werken met AI

Om opdrachtgevers die kritische blik te bieden en hen gericht te ondersteunen bij het werken met AI-toepassingen, hebben we bij Sumedia een speciale afdeling opgezet. Deze afdeling legt zich al maandenlang volledig toe op het volgen van de trends en ontwikkelingen binnen het AI-landschap, alsmede met het testen en experimenteren met diverse nieuwe toepassingen. De waardevolle kennis die we hieruit vergaren delen we graag in begrijpelijke taal met onze opdrachtgevers. Daarbij ligt de focus altijd op ‘what’s in it for me’

Dankzij ons team van betrokken AI-consultants, zijn we in staat om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar sturing en begeleiding. Ook zorgen we ervoor dat opdrachtgevers op een veilige en gecontroleerde manier kunnen profiteren van de voordelen van AI. Daarom is het mooi om te zien dat steeds meer nieuwe opdrachtgevers contact met ons opnemen voor ondersteuning op dit gebied. 

 


Onze AI-afdeling is al maandenlang bezig met het testen en experimenteren met diverse nieuwe toepassingen. De inzichten die we hieruit vergaren delen we graag in begrijpelijke taal met onze opdrachtgevers.


 

Onze AI-afdeling helpt je graag op weg

Staat AI bij jouw organisatie nog in de kinderschoenen? En kun je wel wat hulp en begeleiding gebruiken bij de implementatie van deze technologie? Ons team staat klaar om je op weg te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe we AI ook voor jou kunnen laten werken.

 

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields