Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ongeveer 800 ouderen in Arnhem, Elst, de Liemers en Renkum. De ruim 1600 medewerkers en 345 toegewijde vrijwilligers bieden zowel aan huis als op één van de 16 locaties ondersteuning en zorg.

In het kort:


  • Merkidentiteit
  • Design
  • Resultaat

Merkidentiteit

Sumedia startte met een grondige kick-off om de behoeften van Pleyade te begrijpen, met focus op merkidentiteit en -positionering. De sessies voor het bepalen van de merkidentiteit werden georganiseerd met als doel cruciale betekenissen te identificeren en vast te leggen. Deze waardevolle inzichten dienden vervolgens als fundament voor de ontwikkeling van de nieuwe online stijl. Door de essentiële elementen tijdens deze sessies te benadrukken, hebben we een solide basis gelegd om de kernwaarden en boodschappen van het merk op een effectieve en consistente manier online te vertegenwoordigen.
DSC00823

LarsGroenewald

”Door de essentiële elementen tijdens deze sessies te benadrukken, hebben we een solide basis gelegd om de kernwaarden en boodschappen van het merk op een effectieve en consistente manier online te vertegenwoordigen.”

LarsGroenewald

Design

Ons ontwerp benadert mobile-first als prioriteit, met speciale aandacht voor de doelgroep. We hebben een mobile-first design gecreëerd dat bezoekers de mogelijkheid biedt om tekstgroottes en contrast naar eigen voorkeur aan te passen. Deze functies zijn bewust geïntegreerd om een gebruiksvriendelijke ervaring te waarborgen, waarbij we streven naar toegankelijkheid en comfort voor alle gebruikers.

Resultaten

Pleyade beschikt nu over een geüpdatete digitale merkidentiteit, positionering, en een gebruiksvriendelijk, mobile-first gepersonaliseerd platform, inclusief Werkenbijpleyade. De projecten zijn succesvol afgerond, waarbij Sumedia niet alleen digitaal een vernieuwd imago voor Pleyade heeft gerealiseerd, maar ook een strategisch fundament heeft gelegd voor toekomstige groei en communicatie.
Meer weten over wat Sumedia voor jouw project of organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een samenwerking die jouw visie of idee digitaal tot leven brengt.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields