We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Kien Automotive. Kien is uitgegroeid tot één van de grootste Alfa RomeoFiatFiat ProfessionalJeep en Abarth specialisten met ruim 40 toegewijde professionals.

Kien gaat in samenwerking met Sumedia een compleet nieuw digitaal platform realiseren, wat naadloos zal aansluiten op hun toekomstvisie en het DNA van het echte merk Kien. Bij Sumedia nemen we het voortouw in het herdefiniëren van het ontwerp en functionaliteiten, gebaseerd op de nieuwste technologieën en realtime koppelingen. @Willem Kien; bedankt dat je voor Sumedia hebt gekozen en gaan iets moois voor jullie realiseren.
Is jouw organisatie klaar voor een nieuw propositie en digitale onderscheidenheid? Laten we kennismaken en ontdekken of onze visies op elkaar aansluiten. Neem direct contact op!

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields