Bij Sumedia geloven we dat elke opdracht uniek is en dat ons werk spreekt voor de diversiteit van onze vaardigheden. In deze geest delen we graag een mooi project dat ons hart heeft veroverd: Holland Sport Boat Centre, een icoon met meer dan 65 jaar passie voor watersport, gelegen in het nautische hart van Amsterdam.

In het kort:


  • Achtergrond
  • Traject
  • Resultaat

Achtergrond van het Project

Terwijl we langzaam richting een nieuw seizoen dobberen, wilden we een blik werpen op een project dat tot nu toe aan de aandacht is ontsnapt, maar te waardevol is om niet te delen. Holland Sport Boat Centre, een gerenommeerde naam in de wereld van watersport, vertrouwde Sumedia toe met de taak om hun merkidentiteit volledig te vernieuwen.
DSC00950

Ferdiand LamLead Creative

”Ons doel was om niet alleen een nieuwe uitstraling te creëren, maar een totale beleving die de passie voor watersport weerspiegelt.”

Ferdiand LamLead Creative

Onze Aanpak

Ons doel was om niet alleen een nieuwe uitstraling te creëren, maar een totale beleving die de passie voor watersport weerspiegelt. We begonnen met het ontwikkelen van een fris en eigentijds logo dat de essentie van Holland Sport Boat Centre vastlegde. Dit diende als de kern van een uitgebreide visuele identiteit, inclusief een nieuwe huisstijl die consistentie en herkenbaarheid bevorderde.

Daarnaast gaven we leven aan het merk door boeiende video’s en animaties te produceren die de emotie van watersport vangen. Met trots presenteren we ook de volledig vernieuwde website.

Resultaten om trots op te zijn

Een leuk feitje dat ons extra motiveert, is dat de presentatie van het project op YouTube al bijna 47.000 keer is bekeken. Dit benadrukt niet alleen de impact van ons werk, maar ook de interesse en betrokkenheid van de bezoekers bij het vernieuwde gezicht van Holland Sport Boat Centre.

Conclusie

Bij Sumedia zijn we trots op de veelzijdigheid van onze projecten en de mogelijkheid om merken nieuw leven in te blazen. Holland Sport Boat Centre is nu klaar om het nieuwe seizoen te omarmen met een vernieuwde uitstraling die de rijke geschiedenis en toekomstige passie voor watersport belichaamt. We kijken uit naar meer van dergelijke avonturen terwijl we blijven bouwen aan creatieve oplossingen die de verwachtingen overtreffen.
Meer weten over wat Sumedia voor jouw project of organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een samenwerking die jouw visie of idee digitaal tot leven brengt.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields