We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Garantiemakelaars. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. Met ruim 62 makelaarskantoren behoren zij tot één van de grootste makelaarsorganisaties in Nederland.

Garantiemakelaars heeft in samenwerking met Sumedia besloten een complete digitale transformatie te ondergaan. Het bestaande digitale platform voldoet niet langer aan hun toekomstvisie en dit initiatief stelt hen in staat om snel in te spelen op trends en ontwikkelingen.

Bij Sumedia nemen we het voortouw in het herdefiniëren van het ontwerp. We zijn trots om aan te kondigen dat we een multi-platform gaan ontwerpen en ontwikkelen, gebaseerd op de nieuwste technologieën en realtime koppelingen, zoals met Realworks (Funda).

Is jouw organisatie klaar voor een nieuw platform en digitale onderscheidenheid? Laten we kennismaken en ontdekken of onze visies op elkaar aansluiten. Neem direct contact op!

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields