Dormio Group is een dynamische en innovatieve organisatie met ruim 20 jaar ervaring in de leisure branche, benaderde Sumedia met een uitdagende opdracht: het lanceren van een ongekend exclusief project in het idyllische dorp Seefeld. De uitdaging was om de unieke schoonheid, luxe en allure van deze locatie te vertalen naar een totale brand identity met alle benodigdheden daaromheen.

In het kort:


  • Strategisch Ontwerp & Branding
  • Aansprekende copywriting
  • Meeslepende leeservaring
  • Volledige branding en deliverables

De essentie Begrijpen

Ons eerste doel was het begrijpen van Dormio’s visie en het vastleggen van de essentie van het project. Ons team dook diep in de kenmerken van Seefeld en de unieke eigenschappen van de locatie om deze perfect te integreren in ons digitale ontwerp.
DSC00823

LarsGroenewald

”De luxe uittingen werden ontworpen met een focus op storytelling om lezers te betoveren en hen moeiteloos door de magie van Seefeld te laten reizen.”

LarsGroenewald

Strategisch Ontwerp & Branding

We ontwikkelden een nauwkeurige huisstijl die de exclusiviteit van het project omarmde. Onze designexperts samen met onze lead product-owner werkten samen met Dormio om de visuele identiteit te definiëren, waarbij typografie, kleuren en afbeeldingen werden geselecteerd om de beleving van Seefeld tot leven te brengen.

 

Aansprekende Verhalen

Door gerichte copywriting hebben we een verhaal gecreëerd dat de ziel van Seefeld vastlegde en bezoekers meenam op een reis door de unieke kenmerken van de locatie, zoals de majestueuze bergen, de weelderige natuur en de exclusieve voorzieningen.

 

Meeslepende leeservaring

De luxe uittingen werden ontworpen met een focus op storytelling om lezers te betoveren en hen moeiteloos door de magie van Seefeld te laten reizen.

Onderdompeling in Exclusiviteit

De volledige branding en deliverables hebben de exclusiviteit van het project op een ongeëvenaarde manier gepresenteerd. Bezoekers worden meegevoerd naar de betoverende wereld van Seefeld, waar luxe en natuur harmonieus samenkomen.

 

 


De unieke schoonheid, luxe en allure van deze locatie te vertalen naar een totale brand identity


 

Versterkte Merkperceptie

Dormio’s merkperceptie is versterkt door de nauwkeurige vertaling van hun visie naar de diverse deliverables dat de essentie van het project op een meeslepende manier weergeeft.

Resultaten

Sumedia heeft Dormio’s visie omgezet in een totale merkbeleving dat de essentie van Seefeld vastlegt en bezoekers meeneemt op een onvergetelijke reis. Het project heeft niet alleen het exclusieve karakter van de locatie benadrukt, maar ook Dormio’s reputatie versterkt als een visionaire in exclusieve locatie-ontwikkeling.

 

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields