Leuk nieuws in de wereld van sport en design! We hebben onlangs een sportief project aangenomen dat zich verdiept in de wereld van Padel – de opwindende racketsport die wereldwijd aan populariteit wint.

 

In het kort:


  • Het uitwerken van een duidelijke merkstrategie
  • Onderscheidende branding & stijlvolle huisstijl ontwikkeling
  • Op maat gemaakte website voor maximale impact

De uitdaging

Het vormgeven en de merkbeleving ontwikkelen van een enorme indoor Padel club in Tirol. Het belangrijkste doel was niet alleen om een plek te creëren voor sportliefhebbers, maar ook om een unieke merkervaring te creëren die sportiviteit combineert met een vleugje elegantie, met behoud van schaalbaarheid.
DSC08198

SvenLead Digital Designer

”Ons ontwerp is niet alleen opvallend; het is een statement dat resoneert met het doelpubliek en de essentie van de sport en lifestyle omvat.”

SvenLead Digital Designer

Het uitwerken van een duidelijke merkstrategie

We begonnen met het definiëren van een krachtige merkstrategie die naadloos aansluit bij de visie van onze opdrachtgever. Het begrijpen van de essentie van Padel in combinatie met fashion en de aspiraties van onze klant legde de basis voor een krachtige merkidentiteit.

 


Een krachtige merkstrategie die naadloos aansluit bij de visie van onze opdrachtgever


Onderscheidende branding & stijlvolle huisstijl ontwikkeling

Met de strategie op zijn plaats, gingen we verder met het ontwikkelen van een onderscheidende huisstijl die de dynamische geest van Padel vastlegt, fashion ademt, terwijl we een vleugje verfijning en karakter toevoegen. Ons ontwerp is niet alleen opvallend; het is een statement dat resoneert met het doelpubliek en de essentie van de sport en lifestyle omvat.

 

Op maat gemaakte website voor maximale impact

Om het project af te ronden, hebben we een op maat gemaakte website gecreëerd die verder gaat dan standaard templates en copy. Een platform waar sport en stijl samenkomen, onze website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook strategisch geïntegreerd met lidmaatschapsfuncties. Naadloze connectiviteit met de Playtomic boekingsmodule zorgt voor een soepele reservering, en er is zelfs ruimte voor Tapas bij Casa Padel – omdat we geloven in een allesomvattende levensstijl.

Waarom genoegen nemen met standaard templates?

Het ontwikkelteam gebruikte de nieuwste technologieën en CODE-standaarden om een website met optimale customer experience en storytelling te realiseren. Belangrijke functionaliteiten omvatten:

Als je op zoek bent naar een ontwerp aanpak die onderscheidend is, staan wij voor je klaar. Laten we contact maken en bespreken hoe we jouw merk kunnen verheffen, een unieke identiteit creëren die zich onderscheidt van de massa.

Klaar om je merkervaring opnieuw vorm te geven? Neem contact op voor een samenwerking die jouw visie of idee digitaal tot leven brengt.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

Dennis
Dennis Overbeek

Sales Manager


"*" indicates required fields