Bij Sumedia begrijpen we dat Employer branding een essentieel onderdeel is van elke succesvolle wervingsstrategie. Als een toonaangevend business development agency bieden we onze klanten een breed scala aan strategische diensten en oplossingen om hen te helpen hun werkgeversmerk op te bouwen en te versterken.

In het kort


  • Wij begrijpen dat Employer branding een essentieel onderdeel is van elke succesvolle wervingsstrategie.
  • Onze senior strategen hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van effectieve werkgevers-merkstrategieën en begrijpt de unieke uitdagingen waarmee werkgevers worden geconfronteerd bij het aantrekken en behouden van talent.
  • We helpen klanten ook bij het ontwikkelen van opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s om hun werknemers te ondersteunen en te laten groeien.
  • We geloven dat een effectieve employer branding strategie van cruciaal belang is voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn in een concurrerende arbeidsmarkt, en we zijn er trots op onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen op dit gebied.
DSC01117

Lisanne Looijen-WillemsHR & Recruitment Manager

“We geloven dat een effectieve employer branding strategie van cruciaal belang is voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn in een concurrerende arbeidsmarkt.”

Lisanne Looijen-WillemsHR & Recruitment Manager

Effectieve employer branding strategieën

Onze team van senior strategen heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van effectieve employer branding strategieën en begrijpt de unieke uitdagingen waarmee werkgevers worden geconfronteerd bij het aantrekken en behouden van talent. We bieden diensten zoals het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk en het implementeren van effectieve communicatiestrategieën om dat merk te promoten.

 


We helpen klanten ook bij het ontwikkelen van opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s om hun werknemers te ondersteunen en te laten groeien.


 

Onze diensten omvatten ook het creëren van boeiende arbeidsomgevingen en werkculturen die talent aantrekken en behouden, evenals het ontwikkelen van innovatieve wervingsstrategieën die aansluiten bij de waarden en missie van het bedrijf. We helpen klanten ook bij het ontwikkelen van opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s om hun werknemers te ondersteunen en te laten groeien.

Sterk werkgeversmerk

Als business development agency zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het opbouwen van een sterk werkgeversmerk dat hen onderscheidt van de concurrentie en hen helpt de juiste mensen aan te trekken. We geloven dat een effectieve employer branding strategie van cruciaal belang is voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn in een concurrerende arbeidsmarkt, en we zijn er trots op onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen op dit gebied.

Meer weten over onze expertises en aanpak?

Neem contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend gesprek plannen

Ik hoor graag hoe ik u kan helpen!

DSC06390-Enhanced-NR
Afspraak maken?

Ons salesteam staat voor je klaar


"*" indicates required fields

Gratis consult van Sumedia

Wil je een gratis consult waarbij we de prestaties van jouw website onder de loep nemen? Of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jouw merk beter in de markt te zetten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je voor een afspraak.

DSC06390-Enhanced-NR
Lisanne

Sales


"*" indicates required fields