Bekijk fotos van dit project
  • Sumedia zoekt...

Team Sumedia groeit!

Ben jij onze nieuwe Fulltime Product Owner?

 

Als fulltime Product Owner ben je het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers en het gezicht van Sumedia. Je kan de wensen van de opdrachtgever middels refinements vertalen in heldere opdrachten voor je team en durft net wat verder te vragen waardoor je onze opdrachtgever niet geeft wat hij vraagt, maar dat wat hij echt nodig heeft. Je bent de belangrijkste schakel tussen extern en het interne team, dat bestaat uit marketeers, designers en developers. Met behulp van JIRA en ons intern ontwikkelde projecten- en rapportagesysteem houd je dagelijks de vinger aan de pols en zorg je dat er altijd op tijd en conform de hoogste kwaliteitsstandaarden opgeleverd wordt wat is afgesproken.

Wie ben jij?

Je bent een kritisch en zelfstandig persoon met aantoonbare werkervaring als Product Owner bij een digital agency. Je bent communicatief vaardig en deinst er niet voor terug in discussie te gaan met onze opdrachtgever als je overtuigd bent dat er een beter alternatief bestaat dat een betere invulling geeft aan zijn wensen. Samen met andere Product Owners overleg je de planning en prioriteiten. Je hebt ervaring met JIRA en de scrumtechnieken kan je dromen.

Wie zijn wij?

Sumedia is een middelgroot digital agency dat meerdere marktleiders en MKB-bedrijven voorziet van complete oplossingen op het gebied van marketing, design en webapplicaties. In 7 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt en zorgen wij er met ongeveer 30 man voor dat we de verwachtingen van onze opdrachtgevers telkens weer overtreffen.

Wat bieden we jou?

Vanuit ons gave nieuwe kantoor midden in het centrum van Arnhem werk je samen met je team aan uitdagende opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers. In de pauzes kan je je highscore verbeteren op de flipperkast, een snellere rondetijd neerzetten vanuit een van onze playseats, of geniet je op het dakterras van het Arnhemse zonnetje. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om een aantal uren per week te gebruiken voor zelfstudie en zelfontwikkeling. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je salaris is dik in orde en in overeenstemming met je werkervaring

Overtuigd?

Neem dan contact met ons op via 026-3020023 of info@sumedia.nl. We nodigen je graag uit om nader kennis met ons te komen maken.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Arthur onze Project King!

Arthur-hdr-white