Bekijk fotos van dit project
  • Sumedia zoekt...

Team Sumedia groeit!

Ben jij onze nieuwe Fulltime Front-end Developer?

 

Als Front-end Developer bij Sumedia werk je in teamverband aan zeer uiteenlopende opdrachten. Je werkt nauw samen met onze Designers en Back-enders om elke website tot een succes te maken. Dit loopt uiteen van het maken van animaties op websites, tot het optimaliseren van complete websites om een hogere conversie te kunnen genereren. We werken in scrumteams van circa 6 personen, maar door de aanwezigheid van gildes heb je altijd de mogelijkheid om met andere disciplines uit andere teams te overleggen over de juiste oplossing.

Wie ben jij?

Je bent een leergierige ontwikkelaar met minimaal 4 jaar relevante werkervaring en HBO werk- en denkniveau. Je kunt goed schakelen tussen verschillende opdrachten en je bent altijd op zoek naar nieuwe technieken of nieuwe inzichten, waardoor je onze opdrachtgevers net iets beter van dienst kan zijn. Je bent gewend om te werken in teamverband en deinst er niet voor terug om af en toe direct met de opdrachtgever om de tafel te zitten om zijn wensen uit eerste hand te vernemen. Daarnaast ben je kritisch en kan je vanuit je werkervaring zowel intern als extern goed advies geven over de te kiezen oplossing.

Je hebt een aantoonbare werkervaring met HTML, Javascript en SCSS. Kennis van andere frameworks zoals Vue.js en platforms als WordPress, Magento en CakePHP zijn een pré. Ook ben je gewend om te werken met GIT, GIT Flow en Continuous Deployment.

Wie zijn wij?

Sumedia is een middelgroot digital agency dat meerdere marktleiders en MKB-bedrijven voorziet van complete oplossingen op het gebied van marketing, design en webapplicaties. In 7 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt en zorgen wij er met ongeveer 30 man voor dat we de verwachtingen van onze opdrachtgevers telkens weer overtreffen.

Wat bieden we jou?

Vanuit ons gave nieuwe kantoor midden in het centrum van Arnhem werk je samen met je team aan uitdagende opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers. In de pauzes kan je je highscore verbeteren op de flipperkast, een snellere rondetijd neerzetten vanuit een van onze playseats, of geniet je op het dakterras van het Arnhemse zonnetje. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om een aantal uren per week te gebruiken voor zelfstudie en zelfontwikkeling. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je salaris is dik in orde en in overeenstemming met je werkervaring

Overtuigd?

Neem dan contact met ons op via 026-3020023 of info@sumedia.nl. We nodigen je graag uit om nader kennis met ons te komen maken.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Arthur onze Project King!

Arthur-hdr-white