Bekijk fotos van dit project
  • Sumedia zoekt...

Team Sumedia groeit!

Ben jij onze nieuwe Content Marketeer?

 

Als Content Marketeer bij Sumedia werk je voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. De ene dag ben je bezig met het schrijven van teksten voor een nieuwe website van een snoepmerk en een volgende dag ben je bezig met het uitwerken van een Social Media campagne voor een van de grootste IT-Opleiders van Nederland of schrijf je een landingspagina voor een bekend fietsmerk. Je werkt intensief samen met je collega’s van het Marketing Team. Ons hoofddoel? Door middel van een goede marketingmix zoveel mogelijk kwalitatief goede leads binnenhalen voor onze opdrachtgevers.

Daarnaast schakel je regelmatig met je collega’s van de Design-afdeling om pakkende oneliners te verzinnen bij hun ontwerpen.

Wie ben jij?

Je passie ligt bij het schrijven van aantrekkelijke teksten voor uiteenlopende doelgroepen. Je bent creatief en houdt ervan om out-of-the-box te denken. Je hebt een aantal jaar ervaring als Content Marketeer en kent de verschillende marketingtools om jouw teksten onder de aandacht te brengen. Termen als Buyer Persona’s, Inbound Marketing, Storytelling en Customer Journeys zijn voor jou niet nieuw.

Je hebt HBO werk- en denkniveau, minimaal 3 tot 4 jaar relevante werkervaring en je bent een taalpurist in hart en nieren.

Wie zijn wij?

Sumedia is een middelgroot digital agency dat meerdere marktleiders en MKB-bedrijven voorziet van complete oplossingen op het gebied van marketing, design en webapplicaties. In 7 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt en zorgen wij er met ongeveer 30 man voor dat we de verwachtingen van onze opdrachtgevers telkens weer overtreffen.

Wat bieden we jou?

Vanuit ons gave nieuwe kantoor midden in het centrum van Arnhem werk je samen met je team aan uitdagende opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers. In de pauzes kan je je highscore verbeteren op de flipperkast, een snellere rondetijd neerzetten vanuit een van onze playseats, of geniet je op het dakterras van het Arnhemse zonnetje. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om een aantal uren per week te gebruiken voor zelfstudie en zelfontwikkeling. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je salaris is dik in orde en in overeenstemming met je werkervaring

Overtuigd?

Neem dan contact met ons op via 026-3020023 of info@sumedia.nl. We nodigen je graag uit om nader kennis met ons te komen maken.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Arthur onze Project King!

Arthur-hdr-white