Senior

Front-end Developer

Gaat je hart sneller kloppen als je codes ziet? Breng jij designs echt tot leven? En kent de wereld van online geen geheimen voor jou? Ja, ben jij dit? Dan zoeken wij jou! Onze nieuwe Senior Front-end Developer!

Wat Senior Front-end Developer bij ons zo leuk maakt
Als senior Front-end Developer bouw je websites op maat en the sky is the limit. Werk je voor gave klanten waar je je passie in kwijt kan. Ook heb je echt invloed op projecten en je werkt samen met een leuke groep Kings en Queens.

Hoe we jou voor ons zien
Natuurlijk verwachten wij dat je geweldig bent in alles wat je doet. Je staat open om nieuwe dingen te leren en te proberen. Geen uitdaging is te gek en je houdt net zoals ons van stand-ups en scrum. Je weet dat het in de details zit. Daarnaast ben je flexibel, slim en doordacht. Maar het aller belangrijkste, je houdt van poolen en darten. Als je dit leest, en wordt overvallen door dat ‘dit ben ik!’ gevoel, dan kan dit het begin zijn van iets moois.

Wat wij bieden
Een platte organisatie waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt. De ideale plek om je vast bijten in projecten. Een eigen Apple, lekkere lunch en goede vrijdagmiddagborrels. Een plek waar de hele dag muziek gedraaid en veel gelachen wordt.

Is dit een match? Bel (026-3020023) of mail (info@sumedia.nl) ons meteen!