Digital Product Owner

Wat ga je doen?
Geen werkdag is hetzelfde bij Sumedia, omdat je werkt met vele diverse opdrachtgevers! Je bent de schakel tussen de ontwikkelafdeling, designers, onze opdrachtgevers en de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de succesvolle inzet en doorontwikkeling van websites en online applicaties. Jij stuurt het Agile proces aan en zorgt ervoor dat de ontwikkelaars de juiste onderdelen ontwikkelen voor de klant. Je bewaakt deadlines, houdt overzicht en kunt snel schakelen tussen alle lopende projecten. Ook ben je veel in contact met de opdrachtgevers.

Waar kom je te werken?
Sumedia is een digital agency, gevestigd in het centrum van Arnhem. Samen met 28 Kings and Queens hebben wij een waanzinnig team! Ben jij energiek, conceptueel sterk en denk je altijd vijf stappen vooruit? Ben je ondernemend, begrijp jij precies wat opdrachtgevers nodig hebben en kan jij dit duidelijk maken richting alle lagen binnen onze organisatie Stop dan met zoeken! Bij ons ben je op de juiste plek!

Wie ben je?
Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Je bent gedreven in Agile werken en aansturen vanuit een Product Owner rol. Je bent sociaal, commercieel, stressbestendig en flexibel. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en pakt projecten zelfstandig aan. Je bent goed in mensen motiveren en overtuigen en beschikt over een flinke dosis teamspirit!

Wat bieden wij jou?
Een gave, zelfstandige baan binnen een open en sociale werkcultuur. Je ontvangt een goed salaris in overeenstemming met je ervaring. Je wordt bij ons gehoord en er is veel ruimte voor eigen ideeën .

Zijn wij een match?
Bel ons op 026-3020023 of mail naar info@sumedia.nl.